Melania_1407
Fanka BB :)
Gratulacje.... piękny wynikHejka laski żyje, Boże jak ja sie cieszę, że jestem oprozniona, myslalam, że nie dojdę tam... taki ból brzucha. 22 Komórki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje.... piękny wynikHejka laski żyje, Boże jak ja sie cieszę, że jestem oprozniona, myslalam, że nie dojdę tam... taki ból brzucha. 22 Komórki![]()
SuperrrMoja beta dziś 282poprzednio była 124 w 9 dpt. Boje się cieszyć
![]()
Mnie bolał prawie tydzień, jak się próbowałam przekręcić z boku na bok to myślałam ze umre. Pamiętaj o lekkostrawnej diecie!!! Bo wzdęcia potrafią zabić!!!Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście cudowne, naprawdę...
Ciekawa jestem kiedy ktoś do mnie napisze lub zadzwoni co z zarodkami... A brzuch nadal dosc mocno boli, mam nadzieję, że żadna hiperka mnie nie złapie![]()
Omg czemu nikt wcześniej o tym nie napisal hahahaMnie bolał prawie tydzień, jak się próbowałam przekręcić z boku na bok to myślałam ze umre. Pamiętaj o lekkostrawnej diecie!!! Bo wzdęcia potrafią zabić!!!![]()
Niestety nigdzie nie ma. Mam jeszcze zapas dhea 50mg z innej firmy więc biorę go. Mój wynik okazał się dosyć niski, więc mogę.mala_Mi 80
Kochana czy Ty dostałaś ten lek Biosteron ? Chyba z Tobą o nim pisałam ?
Nie wiem czy by ci pomogło, ale ja po moich punkcjach piłam elektrolity ( takie w tabletkach musujących) i bardzo szybko stawiały mnie na nogi. Do tego dieta wysoko białkowa i duuużo płynów. I dużo odpoczywaj, bo po produkcji tylu jajców organizm potrzebuje rekonwalescencjiDziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście cudowne, naprawdę...
Ciekawa jestem kiedy ktoś do mnie napisze lub zadzwoni co z zarodkami... A brzuch nadal dosc mocno boli, mam nadzieję, że żadna hiperka mnie nie złapie![]()
Ja mam intencje isc do pracy we wtorek (punkcję mam w pn rano). Jestem brygadzistką w bardzo dużym zakładzie i chciałabym jednak pracować - Tym bardziej ze spłukalismy się konkretnie przez ivf . A powiedzcie mi jeszcze proszę jak to było u was po transferze … braliście l4 od początku czy chodziliście do pracy do dnia potwierdzenia ciąży ?Nie wiem czy by ci pomogło, ale ja po moich punkcjach piłam elektrolity ( takie w tabletkach musujących) i bardzo szybko stawiały mnie na nogi. Do tego dieta wysoko białkowa i duuużo płynów. I dużo odpoczywaj, bo po produkcji tylu jajców organizm potrzebuje rekonwalescencji![]()