Gonia bardzo trzymam kciuki za Ciebie kochanaJuż... Zaczęłam przygotowania do transferu...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gonia bardzo trzymam kciuki za Ciebie kochanaJuż... Zaczęłam przygotowania do transferu...
Spoko spoko, nie bój się o moje paluszki, dadzą radę@Natsnats , @mala_Mi 80
Dziewczyny, poczekajcie jeszcze z tymi kciukami, paluszki Wam odpadną... Transfer dopiero po 20-tym maja...
Ooo czyli maj jest Twój?Już... Zaczęłam przygotowania do transferu...
Tutaj znalazłam o tym: Link do: Nick Brookto podłoże z hormonem wzrostu. Niby lepiej rosną ... Ale kto to wie. Moze aby kase wziac
Okay. Myślałam że to Polska właśnieNiby nie przedszkole ale każda klinika ma jakieś zasady. Po obu punkcjach w UK nie wypuścili mnie, dopóki mąż nie przyszedł mnie odebrać także wiesz, różnie bywa
Zaszkodzić nie zaszkodzi a wiadomo że robi się wszystko żeby tylko się udałono wiadomo, ze czas tez ma znaczenie. Ale biorę całe tony suplementów od listopada i myślę że inofem nie zaszkodzi jak dołożę![]()
Teraz pytałam jak jest w Invicta, już wszystko wiem. DziękiOkay. Myślałam że to Polska właśnie![]()