Bety już nie robię, w piątek było 4065 i pęcherzyk w macicy ( to chciałam zobaczyć bo miałam już pozamaciczna i schizyJak u Ciebie? Jak sytuacja się rozwija? Powtarzasz betę, masz już umówiona wizytę?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bety już nie robię, w piątek było 4065 i pęcherzyk w macicy ( to chciałam zobaczyć bo miałam już pozamaciczna i schizyJak u Ciebie? Jak sytuacja się rozwija? Powtarzasz betę, masz już umówiona wizytę?![]()
Oj dymi mi z czachyOj to jeszcze trochę przed Tobą do poniedziałku :-/ L4 tez nie pomaga bo głowa Ci pewnie parujedbaj o siebie kochana i oby czas szybko minął- no i pięknej, zdrowej ciąży Ci życzę
![]()
Super, a to w którym dpt taka beta?Bety już nie robię, w piątek było 4065 i pęcherzyk w macicy ( to chciałam zobaczyć bo miałam już pozamaciczna i schizy) teraz czekam na kolejna wizytę, teoretycznie 26-27 mam umówiona ale nie wiem czy tyle wytrzymam
cały czas mam bóle okresowe i biorę No spe bo się boje :-/ a u Ciebie kochana? Jak się czujesz??
Odstaw nospe,. lepiej magnez. Bole okresowe sa normalne, a nospa w duzych ilosciach powoduje problemy z napięciem miesniowym u dzieci.Bety już nie robię, w piątek było 4065 i pęcherzyk w macicy ( to chciałam zobaczyć bo miałam już pozamaciczna i schizy) teraz czekam na kolejna wizytę, teoretycznie 26-27 mam umówiona ale nie wiem czy tyle wytrzymam [emoji2358][emoji28] cały czas mam bóle okresowe i biorę No spe bo się boje :-/ a u Ciebie kochana? Jak się czujesz??
To był 17dpt. Pewnie, ze stres ogromny przed wizyta, a jeszcze tyle przed namiSuper, a to w którym dpt taka beta?Cieszę się, że już po wizycie i jest dobrze! U mnie wizyta 25 maja i już mam bety nie robić bo Pani z kliniki powiedziała, że oni monitorują, jak dojdzie do 1000 lub powyżej i później już wizyta ok. 6 tyg ciąży, ale napisała, że jeśli mam mieć spokój ducha to mogę teraz we wtorek sobie jeszcze raz zrobić betę i na pewno zrobię
trochę się stresuje właśnie przed pierwszą wizytą, czy będzie pęcherzyk, czy może już serduszko i czy będzie potwierdzenie, że jest dobrze wszystko
Dzisiaj wzielam 4 szt ( te normalne, nie max), wczoraj 2 szt. Magnez tez biorę cały czas ale przez to, ze nie wiem co mam czuć bo ja taka niedoświadczona to trochę panikujeOdstaw nospe,. lepiej magnez. Bole okresowe sa normalne, a nospa w duzych ilosciach powoduje problemy z napięciem miesniowym u dzieci.
Ja nid wzielam ani tabletki nospy w zadnej ciazy. Bole na okres mialam przez kilka tyg, caly czas bylam pewna, ze go dostane. Wiem, ze mozna sfiksowac, ale o ile to nie sa prawdziwe skurcze to naprawde lepiej nospy nie brac.Dzisiaj wzielam 4 szt ( te normalne, nie max), wczoraj 2 szt. Magnez tez biorę cały czas ale przez to, ze nie wiem co mam czuć bo ja taka niedoświadczona to trochę panikuje [emoji3061] nie chce brać leków ale z drugiej strony boje się, ze jakieś tam skurcze czy bóle mogą zaszkodzić. Ale skoro tak ma być to będę je ograniczaćdziękuje
![]()
Popieram. Nospy ani relanium nie dają, teraz odchodzi się od podawania leków które nic nie wnoszą. W szpitalu nie dostałam ani jeden tabletki nospy, a byłam bardzo zagrożona porodem przedwczesnym. Moja ginekolog też odradzała.Ja nid wzielam ani tabletki nospy w zadnej ciazy. Bole na okres mialam przez kilka tyg, caly czas bylam pewna, ze go dostane. Wiem, ze mozna sfiksowac, ale o ile to nie sa prawdziwe skurcze to naprawde lepiej nospy nie brac.
Aha i z czasem te bole sa silniejsze, bo macica zaczyna rosnac i ciagle czujesz takie ciągnięcie i rozpieranie, u mnie przynajmniej tak bylo i bylo to bardzo podobne do boli okresowych.
Ja mialam taki bol brzucha jak na okres ze masakra ale to po 5dpt 3 dniowego zarodka.Transfer udanyDziewczyny czy Was tez po transferze pobolewał brzuch jak na okres ? I krzyże ? Coś mam złe przeczucie….![]()