Mi też zakładali po znieczuleniu. Nawet nie wiem kiedyCewnikowanie niech zrobią po znieczuleniu. Kategorycznie odmówiłam cewnikowania na żywca. Jednak dało się wkładać cewnik po znieczuleniu, w sumie to nawet nie wiem kiedy to zrobili.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też zakładali po znieczuleniu. Nawet nie wiem kiedyCewnikowanie niech zrobią po znieczuleniu. Kategorycznie odmówiłam cewnikowania na żywca. Jednak dało się wkładać cewnik po znieczuleniu, w sumie to nawet nie wiem kiedy to zrobili.
To ja bym wzięła tylko rano;-) chociaż niech dziewczyny się wypowiedzą po transferze możesz wziąć oba i będzie gites.Ja zrozumiałam, że będa mi picze w środku czyścić czujesz to...tylko ja jestem zdolna do takich odkryć
Przełożyli mi na 15 godzine i inny lekarz. O 12 mi przypada estrofem a potem o 16 luteina więc chyba git
Jasne, ze mozna. Ja nawet nie musialam o to prosic. Dla nich to bez roznicy i nie rozumiem jaki rzeznik chce kobiete tuz przed porodem meczyc zakladaniem na zywca [emoji2358][emoji2358][emoji2358]Cewnikowanie niech zrobią po znieczuleniu. Kategorycznie odmówiłam cewnikowania na żywca. Jednak dało się wkładać cewnik po znieczuleniu, w sumie to nawet nie wiem kiedy to zrobili.
JęzyczkiemOkeeeej, a jak wygląda to czyszczenie?![]()
No nie mogłam się powstrzymać, jak mi się tak podłozyłaśYebłamhahahaha
![]()
Mi tez mówili ze leki normalnie i ze lekarz jak cos sobie poradziOkeeeej, a jak wygląda to czyszczenie?![]()
Nie wiem dokładnie bo nie widziałamOkeeeej, a jak wygląda to czyszczenie?![]()
Paluszkiem a potem języczkiemNie wiem dokładnie bo nie widziałamczymś tam wygrzebywał te leki. Nic bolesnego.
Powiem Wam, ze jakby lekarze czytali nasze forum to mieliby niezly ubawNie wiem dokładnie bo nie widziałamczymś tam wygrzebywał te leki. Nic bolesnego.