Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moze mialas jakas antybiotykoterapie ktora je zniszczyla?Cześć kochane, do tej pory ogarniałam wszystko sama, ale teraz potrzebuje wsparcia od Was i Waszej wiedzy. Szykujemy się z mężem do in vitro i niedługo będziemy mieć kwalifikację. W biocenozie pochwy wyszedł mi brak Lacobactillus, biorę probiotyk, żeby to poprawić. Ale martwię się, że nie pozwolą nam zacząć in vitro z takim wynikiem. Wiecie coś na ten temat?
Chyba kuwa cygaroPrzeczytalam,ze zdazylas przed transferem zajarac
Czas na mnie,dobranoc![]()
Dzięki, już lepiej... Wpakowałam w siebie mnóstwo specyfików wczoraj
niech moc bedzie z Toba!!
Tak a propos pecherza naszlo mnie ze moja siostra zaszla w ciaze naturalnie (doskonale wiem kiedy bo to byl moj drugi nieudany transfer) i miala gigantyczne zapalenie pecherza… dzidzia ma poltora rokujak sie czujesz??
A wyszło coś w badaniu ogólnym moczu?Dzięki, już lepiej... Wpakowałam w siebie mnóstwo specyfików wczoraj![]()