• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki. Dzwonilam dzis do internisty odnosnie tego mojego nieszczesnego kleszcza... zalecil mi antybiotyk Unidox Solutab 2 tabl jednorazowo dzis. Ale czytam ulotke i widze ze w przypadku planowania ciazy powinno sie dopytac lekarza czy mozna.. on mnie nie pytal czy jestem w ciąży ani czy planuje. Transfer mam miec pod koniec lipca. Myslicie, zeby zazyc?
Ja juz chyba swiruje od tego in vitro 🤯 juz niedlugo bede sie bala zazyc witamine C...
Ja ten antybiotyk miałam zalecony 2 razy po punkcji więc można 😊

reklama
Hej dziewczyny, jestem nieco podłamana dzisiaj na podglądzie wyszły mi tylko 3 pęcherzyki , wcześniej lekarz dopatrywał się 6 , w piątek punkcja i obawiam się że będzie marnie, nie wiem tylko skąd tak wysoki estradiol 1300 , czy któraś z was też miała tak mało pęcherzyków przy 1 stymulacji?

Hej dziewczyny, jestem nieco podłamana dzisiaj na podglądzie wyszły mi tylko 3 pęcherzyki , wcześniej lekarz dopatrywał się 6 , w piątek punkcja i obawiam się że będzie marnie, nie wiem tylko skąd tak wysoki estradiol 1300 , czy któraś z was też miała tak mało pęcherzyków przy 1 stymulacji?
U mnie teraz przy ostatniej stymulacji była taka sama sytuacja. Najpierw na podglądzie było widać 5-6 pęcherzyków, na następnym 3 pęcherzyki urosły szybciej a reszta się zatrzymała - estradiol przy tych 3 był ok 1500. Padła decyzja o przedłużeniu stymulacji. Okazało się, że finalnie było 5 pęcherzyków. Za radą dziewczyn był zastosowany double trigger

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry