Trzymaj się. A już wiesz jak długo będą cie trzymać ?!Dzisiaj miałam usg z biometrią plodow, to chyba 3 trymestr bo w końcu 7 miesiąc. No, ale u mnie robią te badania usg jakoś inaczej niż normalnie. Cały czas patrzą na wagę, czy nie są za małe czy brzuszek, mózg wszystko ok. A może normalnietylko już nie pamietam jak to było z synem. Boziu nawet jeden dzien nie minął a ja już za nim tesknie :-(
reklama
Chyba do poniedziałku. No, ale zobaczymy kiedy posiew będzie itp.Trzymaj się. A już wiesz jak długo będą cie trzymać ?!
G
gość2502
Gość
Dziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem... jestem po połowie ampułki ovitrelle w dniu transferu
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gonia0605
Fanka BB :)
Ty brałaś ovitrelle, prawda? Więc poprzednia Beta mogła być głównie z tego powodu... Teraz ovitrelle przestaje dzialac... Sama beta w 3dpt mogła być maleńka... Musisz powtarzać kochana, nie ma wyjścia... Ale też nie ma co panikować....Dziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem...
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
Iskierka_NADZIEII
To jest moje 4 podejście i obiecałam sobie ze jeśli się nie uda a pewnie tak będzie to inwestuje w siebie wszystko co moge. Mam jeszcze jeden zarodek ale oddam go moze komuś sie poszczęści.
G
gość2502
Gość
No brałam pół ovitrelle... jest sie czym martwić?Ty brałaś ovitrelle, prawda? Więc poprzednia Beta mogła być głównie z tego powodu... Teraz ovitrelle przestaje dzialac... Sama beta w 3dpt mogła być maleńka... Musisz powtarzać kochana, nie ma wyjścia... Ale też nie ma co panikować....
Gonia0605
Moim zdaniem nie... Działanie ovitrelle spada i to normalne... Powtórz w sobotę jeśli masz możliwość albo w poniedziałek, wtedy już będzie można więcej powiedzieć... 3dpt to strasznie wczesnie jak na betę...No brałam pół ovitrelle... jest sie czym martwić?
DagLer
Ja nie wytrzymałam zrobiłam test (8dpt, 5 dniowe blastki), beta 2 dni temu na weryfikacji 55, test super czuły, jest druga krecha ale taka blada, taka bladaHej. Od samego rana próbuje zrobic test... Ale mam takiego cykora ze boje sie go zrobić gdyż jutro czeka mnie ten z krwibezradna
![]()

Iskierka_NADZIEII
Ja sie juz poddałam... Widocznie to nie dla mnie. Trzeba sie pogodzic chociaż to mega trudne.Ja nie wytrzymałam zrobiłam test (8dpt, 5 dniowe blastki), beta 2 dni temu na weryfikacji 55, test super czuły, jest druga krecha ale taka blada, taka bladaNo i oczywiście w głowie już tylko czarne scenariusze, że beta spada i po nadzieji. Te weryfikacje są bardzo trudne
![]()
reklama
Gonia0605
Czwarta stymulacja czy czwarty Transfer?To jest moje 4 podejście i obiecałam sobie ze jeśli się nie uda a pewnie tak będzie to inwestuje w siebie wszystko co moge. Mam jeszcze jeden zarodek ale oddam go moze komuś sie poszczęści.
Podziel się: