Gonia0605
Fanka BB :)
Nie mam innego wyjściaRobisz bete?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam innego wyjściaRobisz bete?
To sie bedzie dzialo w tym tygodniu. Zawsze wracam na takie wydarzenia. Bo nasza @fredka84 juz wie ze jest w ciazy tylko specjalnie trzyma w napieciuNie mam innego wyjścia![]()
Dużo łatwiej wierzyć w czyjeś powodzenie niż własne... Ja akurat świetnie ją rozumiem...To sie bedzie dzialo w tym tygodniu. Zawsze wracam na takie wydarzenia. Bo nasza @fredka84 juz wie ze jest w ciazy tylko specjalnie trzyma w napieciu![]()
Dziekujemy ciociuDużo łatwiej wierzyć w czyjeś powodzenie niż własne... Ja akurat świetnie ją rozumiem...
Pamiętam też jak Ciebie było trudno przekonać, że będzie dobrze
Przytul Natalkę od ciotki Gośki![]()
Taaaa, chyba z kotemTo sie bedzie dzialo w tym tygodniu. Zawsze wracam na takie wydarzenia. Bo nasza @fredka84 juz wie ze jest w ciazy tylko specjalnie trzyma w napieciu![]()
Bardzo się cieszę że u Ciebie skończyło się szczęśliwie. Teraz niech Natalka rośnie jak na drożdżachDziekujemy ciociu
Wiesz u nas to byl prawdziwy cud - jeszcze sie nie spotkalam z podobnym przypadkiem ktory by sie tak dobrze skonczyl. A przetrzepalam prawie cale forum w poszukiwaniu podobnej betyI tak to prawda ze latwiej jest uwierzyc w kogos niz w siebie bo in vitro wyciska z nas wszystkie poty. Ja bede wierzyc za was obie !!!!
Fredka to z Fredziem, musisz ksywkę Siwemu zmienićTaaaa, chyba z kotem
ej jak wy zmieniacie te obrazki na swoich nickach? Ja to zawsze zacofanaTaaaa, chyba z kotem
Musisz wejść na swój profil (czyli kliknij swoje B), potem kliknij swojego nicka i tam masz mozliwość dodać zdjęcie profiloweej jak wy zmieniacie te obrazki na swoich nickach? Ja to zawsze zacofana![]()
Podjełam walkę, na razie dość udaną. Od lutego -7 kg, wyniki hemoglobiny glikowanej jak u zdrowej osoby@motylek24 czy ja dobrze doczytalam ze podjelas walke z cukrem? Ja ostatnio mam ciagiw mojej nocnej szufladzie ukrywa sie KINDERBUENO
![]()