DagLer
Fanka BB :)
Letrox - 50 od pon do pt, w weekend 75Jakie bierzesz leki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Letrox - 50 od pon do pt, w weekend 75Jakie bierzesz leki ?
Zmien na 75 ciągle a potem lekarz ci powieLetrox - 50 od pon do pt, w weekend 75
Tak, zrobię dzięki ❤Zmien na 75 ciągle a potem lekarz ci powie
Też mam Hashimoto biorę letrox 150 o 175
Ja mam teraz w piątek..Łe lipa nikt nie ma punkcji ze mną. No zero braterstwa dusz no!
Dziewczyny jaką dawkę progesteronu brałyście po taransferze??? Ja na 2x dziennie duphaston i 3x dziennie dopochwowo lutins, i tak sobie myślę czy to nie mało aby??
Dziewczyny jaką dawkę progesteronu brałyście po taransferze??? Ja na 2x dziennie duphaston i 3x dziennie dopochwowo lutins, i tak sobie myślę czy to nie mało aby??
Ja miałam prawie max dawki leków bo amh około 1 było to dr liczył na 5 komórek bo były drobne pęcherzyki, na stymulacji urosly tylko 2 takie na punkcję i 5 małych więc w razie gdyby nie wyszło to już by mi kolejnej stymulacji nie zrobili bo jestem nie rokująca i tylko lekko wspomagany naturalny cykl. Współżycie to nie pamiętam, ale coś bardzo długo nie było wydaje mi się, że chyba po miesiącu od bety.No wlasnie u mnie tez tylko z jednej komorki. Ja nie mam szans na stymulacje i nawet na 2 kom, i tak po stymulacji dawali mi szanse na minimum jedna, a udalo sie na wlasnym cyklu i ominely mnie dzieki Bogu te wszystkie menopury itp.
a mam pytanie do Ciebie? Czy pamietasz kiedy po udanym transferze pozwolili wspolzyc? Ja cisnienia nie mam, w ogole mi sie nie chce, bo mysle tylko jakie leki wziac i kiedy, a poza tym mam tam napchane cyclogestuale moj facet juz ledwie daje rade
![]()
Tak dziś miałam transfer dała mi lekarka progesteron w zastrzykach mam zbadać za 3 dni jak będzie poniżej 20 to mam dołożyć jeszcze tabletkio to masz mało, jesteś po transferze? Jeśli tak to szybko coś dokładaj. Do transferu poziom taki minimum to 10.