Netiaskitchen
Fanka BB :)
Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Piękna beta[emoji3590]Dziewczyny dzisiejsza beta 3264 [emoji7] jezu jak ja na to czekalam[emoji3] dzisiaj 20 dpt. Oby na usg wszystko bylo dobrze[emoji110]
Ostatnio bylam zaskoczona jak maluch wsuwal obiad - sam.Wiesz co mnie zastanawia w PL jak puściłam syna do zlobka to nadal zła matka tak robi. A za granicą to norma, ze dziecko idzie do zlobka i jakoś bez mamusi nie jest skrzywione, opóźnione… Ogółem zlobek tez duzo takie maluchy uczy - chociażby mówić. Bo Pani musi zrozumieć o co dziecku chodzi:-) a w domu wszystko poddane pod nos.,
Tak chce w tym cyklu mieć transfer. Jak być w ciąży to tylko z naszą @fredka84 która jak już dobrze zerknęłam ma piękną betęTeż tak myślę. [emoji3059]
Motylek Ty w tym cyklu teraz rozpoczynasz przygotowania do transferu czy w następnym?A co się takiego działo w ciąży?

Rośnie[emoji123][emoji123][emoji91]Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
 Od teraz będziesz miała gacie ciagle pełne
Od teraz będziesz miała gacie ciagle pełne 
 każda kolejna wizyta będzie okupiona sra**ką i atakami paniki a potem jak już urodzisz to dopiero będzie stres bo to TWOJE dziecko ! Takich emocji nie da się opisać.
 każda kolejna wizyta będzie okupiona sra**ką i atakami paniki a potem jak już urodzisz to dopiero będzie stres bo to TWOJE dziecko ! Takich emocji nie da się opisać. 

Kurde aż muszę to napisać ... Odczytałam twoje wyniki i się popłakałam ze szczęścia kochanaPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
 wiedziałam że będzie dobrze
wiedziałam że będzie dobrze  teraz już musi
 teraz już musi 

Nawet nie wiesz jak się cieszę że w końcu Ci się udało . Jesteś wspaniała osoba i wiedziałam że to twój czas
 Nawet nie wiesz jak się cieszę że w końcu Ci się udało . Jesteś wspaniała osoba i wiedziałam że to twój czas 

jeszcze kilka miesięcy przed tobą nim ujrzysz i przytulisz swoje małe wielkie szczęście . Strach Cię nie opuści do dnia porodu ( po porodzie też będzie ale nieco inny )  ale uwierz w to że w końcu się udało , że małego człowieka nosisz pod sercem i się już nie denerwuj proszę
 jeszcze kilka miesięcy przed tobą nim ujrzysz i przytulisz swoje małe wielkie szczęście . Strach Cię nie opuści do dnia porodu ( po porodzie też będzie ale nieco inny )  ale uwierz w to że w końcu się udało , że małego człowieka nosisz pod sercem i się już nie denerwuj proszę  mam nadzieję że i mi w końcu się kiedyś uda ( oby tak było ) ale powiem szczerze że z twojej bety cieszę się jak by to była moja własna
 mam nadzieję że i mi w końcu się kiedyś uda ( oby tak było ) ale powiem szczerze że z twojej bety cieszę się jak by to była moja własna 

teraz oczekujemy wszyscy USG ( będziesz badać jeszcze przyrost czy czekasz na USG już ?)
 teraz oczekujemy wszyscy USG ( będziesz badać jeszcze przyrost czy czekasz na USG już ?)Gratulacje teraz czekać tylko na serduszkoPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7

Ze 6 misieczniak potrzebuje Mamy to sie zgadzam. Ale wg mnie roczniak, ktory ma kontakt z rówieśnikami rozwija sie zupelnie inaczej niz ten, ktory tego kontaktu nie ma.Przede wszystkim zaden zlobek nie da mu tego co da mu bliskosc mamy.Nawet ten najlepszy.Nie w wieku 6 miesiecy czy nawet roku.To nie jest zlosliwosc z mojej strony,po prostu tak jest.Jestem szczesliwa,ze mam dzieciaki w domu.