reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Amh jak na 27 lat jest niskie najprawdopodobniej zaczniesz wcześniej menopauzę niż statystyczna. Dobrze ze teraz podchodzisz do in vitro bo AMH poniżej 1 dyskwalifikuje refundację in vitro i leków. Warto zrobić kariotyp. I powodzenia młodziutka jesteś to komórki dobre powinny być:-)
nie dziękuję :) Właśnie rok temu AMH miałam jeszcze na poziomie 4,06... strach pomyśleć co by było gdybyśmy zaczęli się później starać.

reklama
W który pon miałaś ten czy zeszły? Jeśli w ten to spokojnie implantacja trwa od 4 do 5 dni po zaimplantowaniu beta dopiero rosnie
W ten poniedziałek. Beta mnie tak nie martwi jak niski prog.
3 wspaniałych zostało...
Niby się cieszę ale trochę mi smutno bo wczoraj wiedziałam o 6
Kochana to i tak cudowny wynik!!

Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te [emoji3448]
Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]

Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]
Bierzesz dalej progesteron? Bo on wzmaga mdlosci. No i jedz male porcje, a czesto. To tez zazwyczaj pomaga

To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie [emoji1751]
Ja pije 2 z mlekiem. W drugiej ciazy pilam jedna, ledwo funkcjonowalam taka bylam słaba chyva od cisnienia, gin powiedziala, zeby dorzucic druga kawę po poludniu i bylo lepiej.
Jeśli o mnie chodzi to mozesz pytac o wszystko, postaram sie pomoc.

Bierzesz dalej progesteron? Bo on wzmaga mdlosci. No i jedz male porcje, a czesto. To tez zazwyczaj pomaga
Nie biorę już od jakiś 2-3 tygodni[emoji3061]

Nawet dostałam jakiś lek na to. Ale jak coś nie przypasowało to i tak kończyłam w toalecie pomimo tego leku.

Dlatego już go nie biorę. Chyba że jadę samochodem w dłuższą trasę, ale też zdarza się awaria [emoji3061]

Ja Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej😉-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia😆
Potwierdzam, modlitwa czyni cuda! Też modlę się codziennie ❤️

reklama
Do góry