G
gość2502
Gość
No senna jestem w ciągu dnia śpię ale wczoraj jakiś tak nie bardzo właśnie... Ale spałam do 10Będzie dobrze! Będzie Ci brzuszek wystawał
A nie czujesz się senna może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No senna jestem w ciągu dnia śpię ale wczoraj jakiś tak nie bardzo właśnie... Ale spałam do 10Będzie dobrze! Będzie Ci brzuszek wystawał
A nie czujesz się senna może?
Bo to dobry znakNo senna jestem w ciągu dnia śpię ale wczoraj jakiś tak nie bardzo właśnie... Ale spałam do 10a tak to wstaje koło 7... Ogólnie jestem jakaś padnięta a czemu pytasz?
Bedzie dobrze!Zaszczepiłam się... Jestem pełna obaw ale zrobiłam to...
Oby hahaBo to dobry znak![]()
Będzie!! Ja mam 30 czerwca usg i wiem co czujesz, a Ty kiedy?To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie![]()
Właśnie się umówiłam na wizytę...Będzie!! Ja mam 30 czerwca usg i wiem co czujesz, a Ty kiedy?
W ogóle mam wrażenie, że im bliżej tym trudniej ale damy radę!!![]()
Ja mam 2 lipca i nie jesteś sama, też się boję że padnę albo obsram się po same uszy do tego czasu
A ty idziesz wcześniej patrzeć ten pęcherzyk? Ja nie idęJa mam 2 lipca i nie jesteś sama, też się boję że padnę albo obsram się po same uszy do tego czasu![]()
Teraz
Bedzie dobrze!czym sie szczepilas?