Nie denerwuj się już proszę i nie nakładaj kolejnego stresu, jak kropek się zadomowił to on tak szybko nie odpuściTrzymam mocno kciuki za Ciebie i modlę się
Ja wlasnie wracam byłam na 3 weryfikacji zobaczymy jakie dziś będa wyniki boję się że przez ten stres i nerwy już dzidzi że mną nie ma![]()
reklama
Justi92
Fanka BB :)
@agaagaaga powodzenia na wizycie 

@margaretka89 i @mArusia33 kciuki za piękne jajca
Oby ten dzień przyniósł Wam same dobre wieści

@margaretka89 i @mArusia33 kciuki za piękne jajca
Oby ten dzień przyniósł Wam same dobre wieści
Justi92
Wiesz staram się nie stresować dla kropka i udaje że wszystko jest ok ale wewnętrzniee jestem w rozsypce choć sama przed sobą nie potrafię się do tego przyznać....Nie denerwuj się już proszę i nie nakładaj kolejnego stresu, jak kropek się zadomowił to on tak szybko nie odpuści, uwierz!! Niejedna dziewczyna przechodziła silne stresy i było ok, trzymam kciuki
![]()
alamakootaa
Aktywna w BB
Dziewczyny, ja już po punkcji. Pobrano 5 komórek, liczyłam na lepszy wynik
teraz czekamy na telefon z kliniki, transfer prawdopodobnie czwartek lub sobota
Gonia0605
A będziesz kontrolowała Endo?Szału nie było, 9 mm ale w zupełności wystarczyło. Teraz mam bardzo mało czasu, po 10 dniach muszę włączyć proga aby transfer odbył się 9 lipca. Lekarz twierdzi, że najważniejsze jest Endo, ma być odpowiededniej grubości i wtedy mogę zacząć brać progesteron.
U mnie próbował naśladować naturalny cykl I od 7 dnia przez 4 dni kazał brać jedna tabletkę więcej na noc
Fredzia tez miala 5 komorek i jest w ciazy. Glowa do gory, bedzie dobrze! Odpoczywaj!Dziewczyny, ja już po punkcji. Pobrano 5 komórek, liczyłam na lepszy wynikteraz czekamy na telefon z kliniki, transfer prawdopodobnie czwartek lub sobota
Riddikulus
Kochana jedziemy na podobnym wózku. Niestety teraz to już tylko modlitwy zostały. U Ciebie lepiej. Jak już maluch się zaczepił to nie tak prosto się go pozbyćTrzymam mocno kciuki za Ciebie i modlę się
Ja wlasnie wracam byłam na 3 weryfikacji zobaczymy jakie dziś będa wyniki boję się że przez ten stres i nerwy już dzidzi że mną nie ma![]()
poczujesz to przy porodzie. 
Ja mam jeszcze 2 mrozaki ale patrząc na statystykę w stopce widać jakie mamy szansę. Także wracam do pracy bo już raz sprawdzałam i wyników jeszcze nie ma. Jeszcze klinika zadzwoniła, że doktorek zastrajkował, dzisiaj nie przyjdzie i weryfikacja z innym lekarzem. Z wrażenia nie pamiętam nazwiska.

Justi92
Tosz to sobie akurat kurcze dzisiaj musiał sobie wybrac ten strajk no kufa kopnąć go tylko w tylekKochana jedziemy na podobnym wózku. Niestety teraz to już tylko modlitwy zostały. U Ciebie lepiej. Jak już maluch się zaczepił to nie tak prosto się go pozbyćpoczujesz to przy porodzie.
Ja mam jeszcze 2 mrozaki ale patrząc na statystykę w stopce widać jakie mamy szansę. Także wracam do pracy bo już raz sprawdzałam i wyników jeszcze nie ma. Jeszcze klinika zadzwoniła, że doktorek zastrajkował, dzisiaj nie przyjdzie i weryfikacja z innym lekarzem. Z wrażenia nie pamiętam nazwiska.![]()
Ja juz się odmulilam po znieczuleniu czekam na doktorka co mi powie ciekawego
@agaagaaga powodzenia na wizycie [emoji110][emoji110][emoji3590]
@margaretka89 i @mArusia33 kciuki za piękne jajca [emoji110]
Oby ten dzień przyniósł Wam same dobre wieści [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji179]
reklama
JestemMama!
Kuźwa nie wierzę , Fredka jeszcze nie spałaś przed 22Ciiiiiiii, jeszcze się nie cieszymy
Opowiadaj co u Was. Jak sobie radzicie? Ktoś ci pomaga czy sama jesteś?
Podziel się: