miętowa25
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz dyplomatycznie, że beta ma jeszcze czas urosnąć i cytując go "to mały krok w długiej wędrówce" Sama tak myślę że to mało. No nic. W czwartek się wyjaśni.Szczerze, malutka ta beta. Co lekarz powiedział?
Gratulacje!!!!Ja pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę13dpt beta 1708
czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy
@
No wiem właśnie.Z tego co dziewczyny piszą to taka beta pachnie ciążą biochemicznąu mnie najniższa beta w 7dpt blastki była ok 40,a i tak skończyło to się źle
![]()
Oooszit jaka kosmiczna beta [emoji16][emoji16][emoji16]Ja pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę [emoji7] 13dpt beta 1708 [emoji86] czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy [emoji86][emoji85][emoji85] @
No Ci powiemi jak Ci idzie ?![]()
Też sobie zamówiłam, może zaprogramuje sobie pozytywne myślenieJa właśnie zmieniam tok myślenia
Nie dlaczegoJutro jadę na hormony i usg do kontroli stymulacji. LH, Estradiol i prgesteron. Trzeba być na czczo ?
No napewno ....hmmm ja teraz mam mętlikTeż sobie zamówiłam, może zaprogramuje sobie pozytywne myślenie![]()
np właśnie nie wiem. Zawsze musiałam być na czczo ale nie wiem czy dlatego że te hormony czy ze jednocześnie inne badania były?Nie dlaczego
ale zobacz. Trzeba przeczytać kilka razy i może wtedy pomozeNo Ci powiemciężko
Kiedyś trzeba się ogarnąć hahhaha
Serio ciągle napisane jest ...."książka ta nauczy Cię "... Czytaj załącznik
Jakoś mam mętlik w głowie ...ale jak ...no jak ...![]()