Tak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!Taaaa.
A powiedz jak ty się czujesz? Dziecioki już kopią?
reklama
DobreTak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!![]()
@mona993 za ten ostatni już transfer 

@Martaem1983 daj znać jak tam na wizycie
@miętowa25 za ładne jajka
@Martaem1983 daj znać jak tam na wizycie
@miętowa25 za ładne jajka
G
gość2502
Gość
Jest serce bo bije
jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle 
Vinszka
Fanka BB :)
Ciesz się, że jeszcze po pęcherzu na zmianę nie waląTak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!![]()
Kciuki
Czekam na Twoją betę jak na swoją
Vinszka
Ufff tak czułam że to krwiaczek, ale dobrze że ktoś obeznany obejrzał Ciebie i bobaskaJest serce bo bijejest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
![]()
Gdzie pojechałaś na IP wczoraj?
Jessui, jak dobrzeJest serce bo bijejest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
![]()
nieagatka
Gleboki oddech, do domu, ksiazka, netflix, cos dobrego dla poprawy nastroju i spokoj, tylko spokoj moze nas uratować [emoji6]Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]
annemarie
Boze,co za niekompetentni lekarze,do tawalu czlowieka doprowadza.To teraz lez i odpoczywaj.Wszystko bedzie dobrzeJest serce bo bijejest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
![]()
reklama
Cudownie [emoji3590]
Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]
Podziel się: