Tak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!Taaaa.
A powiedz jak ty się czujesz? Dziecioki już kopią?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!Taaaa.
A powiedz jak ty się czujesz? Dziecioki już kopią?
DobreTak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!![]()
Ciesz się, że jeszcze po pęcherzu na zmianę nie waląTak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!![]()
Ufff tak czułam że to krwiaczek, ale dobrze że ktoś obeznany obejrzał Ciebie i bobaskaJest serce bo bijejest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
![]()
Jessui, jak dobrzeJest serce bo bijejest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
![]()
Gleboki oddech, do domu, ksiazka, netflix, cos dobrego dla poprawy nastroju i spokoj, tylko spokoj moze nas uratować [emoji6]Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]
Boze,co za niekompetentni lekarze,do tawalu czlowieka doprowadza.To teraz lez i odpoczywaj.Wszystko bedzie dobrzeJest serce bo bijejest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
![]()
Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]