Ogonek mu nie wyrasta czy oko na srodku czola?Spokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło. Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogonek mu nie wyrasta czy oko na srodku czola?Spokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło. Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień
Ja po szczepieniu miałam noc i następny dzień wyjęty z życia... Gorączka po paracetamolu utrzymywała się na poziomie 38,2. Ale na szczęście już jest dobrze. Nie żałuje, zaszczepiłabym się jeszcze raz.Spokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło. Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień
Nie, ja czekam jeszcze. Na zbawienie chybaOgonek mu nie wyrasta czy oko na srodku czola?sprawdz dobrze
Ty nie szczepilas sie prawda?
Co tam dziś porabiasz? Jakieś plany na weekend?Ja po szczepieniu miałam noc i następny dzień wyjęty z życia... Gorączka po paracetamolu utrzymywała się na poziomie 38,2. Ale na szczęście już jest dobrze. Nie żałuje, zaszczepiłabym się jeszcze raz.
Wiesz ja alergik wiec panikuje, ale alergolog każe się szczepić wiec muszę się słuchać. Ja to chyba tez hipochondryk jestemSpokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło. Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień
Znowu mam szkolenia, teraz moje 'dzieci' czyli czterech dorosłych chłopow piszą test, więc mam czas poczytać WasCo tam dziś porabiasz? Jakieś plany na weekend?