Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jedna blastka ale jaka pięknaKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...![]()
To właśnie z tej jednej może być Wasz cudKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...![]()
Rozumiem Cię, bo każda z nas liczy na więcej, ale masz naprawdę najładniejszą blastkę z możliwych.. Z tego co czytam takie dojrzałe blastki są w ponad 50% zdrowe, uwierz w niąKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...![]()
jak dodasz ze w 50% moga miec chorobę meza... masz 100% ze chore...Rozumiem Cię, bo każda z nas liczy na więcej, ale masz naprawdę najładniejszą blastkę z możliwych.. Z tego co czytam takie dojrzałe blastki są w ponad 50% zdrowe, uwierz w nią![]()
Bardzo mi przykro, bo wiem że w Twojej sytuacji liczyłaś na więcejKochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...![]()
NieDziewczyny czy w czasie brania Gonapeptylu miałyście jakieś plamienia?