miętowa25
Fanka BB :)
wie ze szalowe nasze wyniki... dobrze ze choc po 1 zarodku zostało. Nie wierzę że to mówię... A mówili czemu tak i co sie po drodze zesralo?@miętowa25 u mnie też tylko i aż jeden zarodek 4.1.1. Siłacz z 11 komórek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wie ze szalowe nasze wyniki... dobrze ze choc po 1 zarodku zostało. Nie wierzę że to mówię... A mówili czemu tak i co sie po drodze zesralo?@miętowa25 u mnie też tylko i aż jeden zarodek 4.1.1. Siłacz z 11 komórek![]()
U mas głównie czynnik męski.. azzospermia, nasienie z biopsji. Ostatnio też mieliśmy tylko jeden zarodekwie ze szalowe nasze wyniki... dobrze ze choc po 1 zarodku zostało. Nie wierzę że to mówię... A mówili czemu tak i co sie po drodze zesralo?
Czyli macie 2 zamrożone? Czy już mialas jakis transfer ?U mas głównie czynnik męski.. azzospermia, nasienie z biopsji. Ostatnio też mieliśmy tylko jeden zarodek![]()
Cześć dziewczyny tu Ewunka . Podl mi telefon i nie mogę wejść na stare konto bo nie pamiętam hasła . Może niektóre się zastanawiają co u nas .
Po miesiącu wyszliśmy do domu , przyjeżdżał do mnie co dzień pielęgniarz pisać kroplówkę z antybiotykami. Co tydzień przychodzi do mnie lekarz .
I co tydzień mam lekarza i badania w szpitalu ....
Dochodzę do siebie ....
Chodź ciągle się zastanawiam czemu to wszystko się tak spierdoli.....ło.
Cesarka ratująca życie. A potem operacjia ratująca moje życie ....
Qurwa a miało być tak pięknie ....
Mój wcześniak ma się świetnie i to najważniejsze ja się wygrzebe.....
Pozdrawiamy Zobacz załącznik 1293638Zobacz załącznik 1293639Zobacz załącznik 1293640
Ech trudne to wszystko. Czasem to nawet sam embriolog nie wie, a co dopiero my tutajNo właśnie niby padają z powodu czynnika męskiego. Moje padają po 3 dobie zarówno ze słabym nasieniem męża jak i z super nasieniem dawcy
Ostatnio mieliśmy pół na pół z dawcą i padły tak samo
Super że jesteście całe, myślałam co u was, nawet wywołanie robiłam i nic. Malutka wcale nie wygląda na wcześniakaCześć dziewczyny tu Ewunka . Podl mi telefon i nie mogę wejść na stare konto bo nie pamiętam hasła . Może niektóre się zastanawiają co u nas .
Po miesiącu wyszliśmy do domu , przyjeżdżał do mnie co dzień pielęgniarz pisać kroplówkę z antybiotykami. Co tydzień przychodzi do mnie lekarz .
I co tydzień mam lekarza i badania w szpitalu ....
Dochodzę do siebie ....
Chodź ciągle się zastanawiam czemu to wszystko się tak spierdoli.....ło.
Cesarka ratująca życie. A potem operacjia ratująca moje życie ....
Qurwa a miało być tak pięknie ....
Mój wcześniak ma się świetnie i to najważniejsze ja się wygrzebe.....
Pozdrawiamy Zobacz załącznik 1293638Zobacz załącznik 1293639Zobacz załącznik 1293640
Witaj, trzymam kciuki za piękne zakończenie. Akurat tego leku nie miałam więc nie pomogę.Witajcie dziewczyny wracam do was z podwójną mocą.Zaczynam niedługo stymulacje Puregonem,czy któraś z was go miała?
To była moja 3 stymulacja.Czyli macie 2 zamrożone? Czy już mialas jakis transfer ?