eij
Fanka BB :)
No własnie ja też tydzień szybciej, taka miła niespodziankaTak, ja dostałam tydzień wcześniej...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No własnie ja też tydzień szybciej, taka miła niespodziankaTak, ja dostałam tydzień wcześniej...![]()
W pon miałam punkcję a @ przyszła w sobotęDziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was dostała po punkcji szybciej miesiączkę? U mnie jeszcze 6 dni do @ ale widzę że się zaczyna![]()
Tak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcjija po 2 punkcjach mialam równo w 5 dniu po. Teraz jestem 9 dzień po punkcji i miesiączki nie widać...
Ja też nie mam pojęcia. Szczerze dla mnie to mega zaskoczenie bo mi zawszę się spóźniała miesiączka, cykle mam długie 32 dniowe a tu bach, tydzień szybciej. Od koleżanki wkładkę musiałam pożyczyć w pracy bo przygotowana nie byłamTak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcjikurcze ja miałam 14 dni po, czyli tak jak zawsze 14 dni po owulacji... Hmm... Zobaczymy jak będzie teraz, ale nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej
![]()
Może organizm zorientował się że jajek brak więc nie ma na co czekaćTak się zastanawiam dlaczego tak szybko przychodzi okres po punkcjikurcze ja miałam 14 dni po, czyli tak jak zawsze 14 dni po owulacji... Hmm... Zobaczymy jak będzie teraz, ale nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej
![]()
No to miałaś niespodziankę heheJa też nie mam pojęcia. Szczerze dla mnie to mega zaskoczenie bo mi zawszę się spóźniała miesiączka, cykle mam długie 32 dniowe a tu bach, tydzień szybciej. Od koleżanki wkładkę musiałam pożyczyć w pracy bo przygotowana nie byłam![]()
Może organizm zorientował się że jajek brak więc nie ma na co czekać![]()
Jak się tak dobrze zastanowić to i tak dużo dostałam od losu, nie można wymagać za wiele...No raczej
Przecież trzeba to sobie jakoś przetłumaczyć, nie można całe życie stać w miejscu i tylko użalać się nad niesprawiedliwością losu
No pewnie, po punkcji to bankowo przecież narkozą będzie to jak potem do pracy ?!Super. Czyli w razie czego powinna być taka opcja![]()