Ja bralam urosept nawet w ciazy.Bo ciagle cos.To takie ziolowe.Bralam 3 tabl.dziennie przez tydzien.Pomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bralam urosept nawet w ciazy.Bo ciagle cos.To takie ziolowe.Bralam 3 tabl.dziennie przez tydzien.Pomocy dziewczyny..
W środę mam transfer a mnie złapało zapalenie pęcherza [emoji85] co ja mogę brać??
Zurawina i pij jak najwiecej.Pomocy dziewczyny..
Monural to silny antybiotyk, nie wiem czy mozna go sobie ot tak profilaktycznie brac...Jeśli masz możliwość to w poniedziałek leć do lekarza po receptę na Monural. Jedna saszetka i zapalenie powinno ustąpić. Ja to zawsze profilaktycznie przed transferem brałam co by się właśnie coś nie przypałętało
O ktorej idziesz?Właśnie sprawdziłam i miałam w pg/ml. Ale u mnie jakoś zawsze ten estradiol był wyższy niż byla ilość komórek. Nawet pytałam lekarki o to, ale tak mi pokrętnie wytłumaczyła że nic nie zrozumiałam [emoji848]
Czuje się dobrze, a raczej nic nie czuję [emoji849]. Spać już dziś nie mogłam i do jutro padnę trupem
Serio tyle dni czekaniaHej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
Ja bym poszła na betę w poniedziałek. 13 dni po transferze to długo. Testy po transferze 5 dniowej blastki można już robić 9 dni poHej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
Dziwna sprawa z tym estradiolem.Pmol/l jednostka
Klinika wystawiła taki terminSerio tyle dni czekaniaja już 6 dni po transferze zrobiłam betę i leki odstawiłam. Spokojnie możesz zrobić betę wcześniej.