eij
Fanka BB :)
OvitrelleDziękuję. Czyli ty miałaś długi protokół a ja mam mieć krótki.
A co miałaś jako ostatni zastrzyk przed punkcją?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OvitrelleDziękuję. Czyli ty miałaś długi protokół a ja mam mieć krótki.
A co miałaś jako ostatni zastrzyk przed punkcją?
Dokładnie, po rozrobieniu nie trzyma się w lodówce ale jeśli są mega upały to nic nie szkodzi jeśli się chłodzi w lodówce. Tylko przed podaniem trzeba wcześniej wyjąć, żeby się ocieplił.Ja trzymałam buteleczkę w szafie![]()
Zadzwoń na infolinie laboratorium Invi cta. Ja tak dzwoniłamPowiedz mi jeszcze na infolinię dzwonić czy jest jakiś numer bezpośrednio do danej kliniki ???
Staraj się nie zwariować, jeszcze chwiluniaDziewczyny mi już śmierć w oczy zagląda, żołądek się ściskam, zaraz zwrócę śniadanie, jak głupia umówiłam się dopiero na 12 na usg, a teraz myślę i myślę czy zobaczę to serduszko, zaraz się chyba rozpłaczę,Fredka mądra ty że na rano się umawiałaś
DziękujęZadzwoń na infolinie laboratorium Invi cta. Ja tak dzwoniłam![]()
Spokojnie kochana, do środy ci przejdzie. Badanie moczu to dobry pomysł, może lekarz da coś mocniejszegoWyliczyłam tak sobie kochana [emoji6]
Powiem Ci, że czułam się super do wczoraj! Przez to zapalenie pęcherza! Boję się, że przez to w ogóle nie na sensu podchodzić [emoji45] wczoraj wieczorem już było ok a dziś od rana powtórka z rozrywki i podcięło mi to mega skrzydła. Wypiłam z 5 litrów wody wczoraj, zurawine i brałam Urosept. Zaraz jadę na test na covid i zrobie badanie moczu na wszelki wypadek. Koło 12 ma doktor dzwonić, może mi coś przepisze bo dopiero na 18.30 mam wlew z Accofilu.
[emoji85]