eij
Fanka BB :)
18O rany Julek!!! Już? Który to będzie DC?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
18O rany Julek!!! Już? Który to będzie DC?![]()
34A ile masz lat że pozwala na dwa? Mnie zawsze ale to zawsze odmawiają![]()
Trzymam kciuki za twixyGłównie decyzja mężalekarz też zasugerował że poszedłby na całość więc szybka decyzja w gabinecie i lecimy Vabank
![]()
Mam podobne wyniki jak Ty tylko progesteron wyzszy 86 i tu moje pytanie dziewczyny co myslicie. Mól lekarz od invitro powiedzial, ze wszystko jest ok nie mam nic brac, a lekarza prywatnie dzis, zeby wziac Luteine i zabezpieczac ciaze w ten sposób do 12tugodnia nawet jesli jest w normie? Sama nie wiem co robic. W sumie moze ona ma racje, nie zaszkodzi, a moze pomoc.Dziewczyny, mam już dzisiejsze wynikibeta 2889,72 (w środę było 1211,17) a progesteron 55,7 (w środę było 53,1)....
O kurcze… na królowa taktu i chodząca empatia. Trafiła Ci się jędzaDziewczyny ,a wiecie co moja teściowa mi powiedziała,że oby teraz znowu co nie wyszło z tego in vitro.Po prostu szkoda gadać.Zamiast pocieszyć i wesprzeć![]()
Mi do 12 tygodnia ciąży nie odjęli żadnych leków a miałam sporą dawkę . Gdzieś progesteron badałam w okolicach 9 tygodnia i miałam 160Mam podobne wyniki jak Ty tylko progesteron wyzszy 86 i tu moje pytanie dziewczyny co myslicie. Mól lekarz od invitro powiedzial, ze wszystko jest ok nie mam nic brac, a lekarza prywatnie dzis, zeby wziac Luteine i zabezpieczac ciaze w ten sposób do 12tugodnia nawet jesli jest w normie? Sama nie wiem co robic. W sumie moze ona ma racje, nie zaszkodzi, a moze pomoc.
U mnie w klinice to zależy jakie zarodki są i czy były już nieudane transfery. U mnie podawali dwa słabe i był luz. Gdy pierszy transfer z nowej procedury był podwójny to jeden lekarz ostrzegał, ze będą bliźniaki i to ciąża wysokiego ryzyka. A drugi „pesymista” no niech chociaż jeden zostanie. Miałam podwójne transfery mając 30 lat jak i 35 a gdy miałam 36 robili mi problemyA ile masz lat że pozwala na dwa? Mnie zawsze ale to zawsze odmawiają![]()
Może akurat na ciebie progesteron zadziała wstrzymującoMyślałam że mnie wredna @ tym razem nie zaskoczy bo biorę leki [emoji36][emoji36][emoji36] a tak by było pięknie jak by przyszła w terminie [emoji36][emoji36][emoji36]
Ja jestem po u mnie to trwało bardzo krótko bo jeden cały dzień od 10 do nocy leciała krew ciemna a później na drugi dzień już brązowe resztki i na 3 dzień już nie było nic, ale dzisiaj widziałam dwie smugi śluzu bardzo malutko podbarwione właśnie brązową krwiąHej,
Mam pytanie do tych, które przeszły przez pęknięcie krwiaka, a ktoś tu chyba byłile czasu to paskudztwo wychodziło. Ja w środę przeszłam od gwałtownego krwawienia po plamienie, wczoraj delikatne plamienie, a dziś żółtawa maziaja. Coś na kształ śluzu tylko podbitego żółtawym odcieniem. Biorę kwas, który ma pomóc absorbować krew i faktycznie chyba to działa, jednak zastanawiam się ile to u Was trwało, bo wyczytałam że może to trwać nawet ok 2 tygodni
![]()