Ok, dzięki za inf.Ja miałam 1,5 a po stymulacji to do 0.69 Mi spadłoa później urosło do ok 1 . Nie pamiętam dokładnie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dzięki za inf.Ja miałam 1,5 a po stymulacji to do 0.69 Mi spadłoa później urosło do ok 1 . Nie pamiętam dokładnie
![]()
Jeszcze jesteś w grze. Głowa do góry i zrób betę za dwa dni. Trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]Dziś 7 dpt
Ovitrelle brałam w dniu transferu ale na pewno dałam więcej jak pół ampułki.
Dziewczyny beta 10 dot 432 [emoji2][emoji3590]
Nie trać nadzieji, przez dwa dni jeszcze się dużo dobrego może wydarzyć. Niezmiennie trzymam kciukiDuuupa dziewczyny. U mnie tylko 16 i pewnie jest ovitrelle jeszcze w organizmie.
Za dwa dni sprawdzę ale... czuję że nic z tego nie będzie.
Ja właśnie wyszłam z wizyty I mam datę transferu na poniedziałek [emoji16][emoji16] z jednej strony się cieszę ale z drugiej już mnie lekki stres łapie a tu jeszcze cały długi tydzień do transferu .... A później najdłuższa część czyli czekanie na betę Pewnie znowu lekarz każe zrobić po 10 dniach ale już wiem że tyle nie wytrzymam i zrobię wcześniej [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki [emoji16]
Duuupa dziewczyny. U mnie tylko 16 i pewnie jest ovitrelle jeszcze w organizmie.
Za dwa dni sprawdzę ale... czuję że nic z tego nie będzie.
Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.Trzymam kciuki żeby za dwa dni było pięknie [emoji3590]
Mówisz i maszKurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia![]()
Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia [emoji3590]