reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm.. W 8dpt - zaczyna być produkowane HCG 3 dniowych kropkach (tak statystycznie) więc coś się zadziało, tak mi się wydaje, tylko, że to nadal poniżej 5 🥺
Jestem prawie na 100% pewna że na sikańcu w piątek była leciutka kreska, ale na kolejnych testach już jej nie było. Czy zarodek mógł się zagnieździć ale być słaby i obumarł? Mamy jeszcze zamrożoną blastkę 4ba, ale boję się podchodzić do transferu jeśli nie wiem czy w ogóle możliwe jest zagnieżdżenie

Wiem Kochana mnie już ściska w żołądku na samą myśl że za parę dni mogę ją być na Twoim miejscu . Kolejna próba i kolejną nie wiadoma [emoji3590]
Oczywiście że będziesz na moim miejscu, siedząc w poczekalni i czekając na transfer, za kilka dniu ale mną nadzieję że nie będziesz się tak stresować jak ja .... Jakoś trudno mi myśleć pozytywnie bo te 6 lat walki odebrało nadzieję ale skoro tu jestem to chyba jeszcze jakaś iskierka malutka się we mnie tli [emoji17][emoji17][emoji17]

Jestem prawie na 100% pewna że na sikańcu w piątek była leciutka kreska, ale na kolejnych testach już jej nie było. Czy zarodek mógł się zagnieździć ale być słaby i obumarł? Mamy jeszcze zamrożoną blastkę 4ba, ale boję się podchodzić do transferu jeśli nie wiem czy w ogóle możliwe jest zagnieżdżenie
Kurcze nie wiem naprawdę jak Ci odpowiedzieć na to pytanie.

Widzisz, są tu zwolenniczki czekania tak jak zalecił lekarz i te niecierpliwe, ale beta w 8 dpt dałaby Ci jasność w tej kwestii. 😥

hej kochana dzięki za troskę, miałam po ostatnim 4 dni spokoju, dzisiaj lekkie mdłości i tylko jeden pawik więc maleństwo lituje się nade mną hehe, powtarzałaś dzisiaj betę?
Taaaak ❤️ progesteron sobie dziś sprawdzić chce.

Przypomnicie jakie normy powinny być na cyklu naturalnym ?

Nie biorę rządnych leków, a nie wiem czy mogę zaufać swojemu organizmowi.

Taaaak ❤️ progesteron sobie dziś sprawdzić chce.

Przypomnicie jakie normy powinny być na cyklu naturalnym ?

Nie biorę rządnych leków, a nie wiem czy mogę zaufać swojemu organizmowi.
mi lekarz mówł że nie powinien być poniżej 15, ale jak miałam ok 25 to i tak mi leków dołożył żeby był jeszcze wyższy

reklama

Załączniki

• 654a66df-dcd0-443d-b0ea-46008248bf66.jpg
    654a66df-dcd0-443d-b0ea-46008248bf66.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 121
Do góry