reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Bedzie napisane jakie jest prawdopodobieństwo. Jesli 1:300(lub ponizej 300) to jest wysokie, wtedy zaleca sie amonopunkcja. Jesli między 1:301 a 1:1000 to posrednie, wtedy robisz dalsza diagnostyke lub nie, a jesli bedzie wyzej to już luzik.Tak, zaczęłam się już bardziej cieszyć, choć ciągle ciężko mi i mężowi w to uwierzyć [emoji12] Tylko jeszcze się tym Pappa martwię. Szkoda, że nie mogłam wcześniej zrobić[emoji848].
Mam listownie otrzymać wyniki. Tam będzie napisane co mam dalej zrobić czy jak?
Aha i z racji wieku moze wyjsc podzywyzszone wiec nie pisz od razu czarnych scenariuszy. Ivf podobno tez odrobine zaklamuje wynik. U mnie 2 razy bylo podzywyzszone.
PotrzebujeCudu
Bardzo mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]Są wyniki, nie ma ciąży..
Przykra wiadomośćJakos z rakiem bylo mi lżej walczyć niz z ta niepłodnością...no ale bedzie mi lżej jak będę widziala jak Wam się udaje![]()

mala_Mi 80
Ale że niby Marian Placek nie brzmi dość dostojniePewnie drugiego szukazeby mial dwa
![]()

mala_Mi 80
O ty też siedzisz w krzaczorach?? Trzymam mocnoja tez mam w przyszlym tygodniu! niech moc bedzievz namikupujesz ananaska? ja zastanawiam sie co sobie naxte dni ugotowac, mysle nad rosolem bo ma dzialanie przeciwzapalne ale maja upaly powrocic to srednio rosol wtedy,
![]()

eij
Wiem wiemIm bliżej terminu badania tym zaczynam się bardziej stresować . Wiem ,ze trzeba pozytywnie myślec ale żeby to było takie łatwe.

mala_Mi 80
Bardzo mi przykroSą wyniki, nie ma ciąży..

mala_Mi 80
Nie mów tak, tobie też się uda. In vitro jest tak cholernie trudne ale dziewczyny codziennie pokazują, że warto walczyć. Jesteś mega silna, wygrałaś z rakiem, walkę o dziecko też wygrasz ❤Jakos z rakiem bylo mi lżej walczyć niz z ta niepłodnością...no ale bedzie mi lżej jak będę widziala jak Wam się udaje![]()
reklama
Ja jutro mam wizytę ale dziękuję już dziś [emoji3590][emoji8]
@Justi92 - trzymam kciuki za piękne widoki [emoji2956]
@Megana_89 - trzymam kciuki za bete [emoji110]
@mArusia33 - trzymam kciuki za dobre wiaodmosci na wizycie [emoji847]
Podziel się: