W Kauflandzie . Zapraszam [emoji1787]
Oooo to może nawet spróbuję, o ile uda mi się gdzieś kupić [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo to może nawet spróbuję, o ile uda mi się gdzieś kupić [emoji846]
Ile zapłaciłaś za Lutinus dopochwowy?No to u mnie tez posilki wyznaczają tabletki Fakt, zgodnie z zegarkiem bralam zastrzyki. Pewnie jak teraz bede brac przy transferze to znow z zegarkiem. No i lutinus tez..
To ufff... to znaczy ze nie jest ze mna tak zle
Zakaz picia. Bo masz w sobie zarodek.sluchajcie a co po tranferze? od razu zakaz picia? czy do 4 dni po mozna jeszcze lampke wypic?
szczerze to osobiście odkąd zaczęłam przygodę z kliniką to praktycznie nie tchnęłam alko . Nawet tej przysłowiowej lampki czerwonego wina na endometrium . Trochę poniosło Cię z tym 99% . Dla mnie priorytetem jest mieć zdrowe dziecko i stworzyć rodzine i przez głowę nie przeszło mi wtedy jakieś picie %99% spolexzenstwa przez 2 pierwsze tygodnie ciazy robi wszystko gdzie wypicie lampki czrrwonego wina jest najmniejszym problemem a potembrodza zdrowe dzieci. ja juz 3 razy na siebie dmuchalam i chuchakam i nic pozytywnego , tego nie wyszlo
Po prześledzeniu kilkunastu tabletek polecanych dla kobiet w ciąży zdecydowałam się na MamaDHA premium + ze względu na kwasy omega 3, jest tam też kwas foliowy, witamina D, do tego kupiłam Falvit jako zestaw kilkunastu różnych witamin, żeby dzidziusiowi niczego nie brakowało i pilam olej lnianyDziewczyny jakie witaminki w ciąży bierzecie??? W sensie co polecacie i czy nadal łykacie koenzym q10??? Czy tylko do czasu transferu brałyście???
Ja brałam prenatal uno a teraz przerzucam się na DuoDziewczyny jakie witaminki w ciąży bierzecie??? W sensie co polecacie i czy nadal łykacie koenzym q10??? Czy tylko do czasu transferu brałyście???
Ja placilam 150 zl za opakowanie. Jesli chodzi o godziny to bralam o stalych bo juz zarodek w sobie mialam, i chcialam, zeby mial dostarczany lek w stalych odległościach czasowych. Takie jakies moje rozkminyIle zapłaciłaś za Lutinus dopochwowy?
I czemu o stałych porach lepiej go brać?