Evela.6
Fanka BB :)
Witamy i trzymamy kciuki za owocna stymulacje [emoji110][emoji8]Dziewczyny, zaczynam właśnie przygodę z in vitro. Dzisiaj zaczęłam stymulację gonalem. Mogę się dołączyć? Będzie raźniej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Witamy i trzymamy kciuki za owocna stymulacje [emoji110][emoji8]Dziewczyny, zaczynam właśnie przygodę z in vitro. Dzisiaj zaczęłam stymulację gonalem. Mogę się dołączyć? Będzie raźniej![]()
Wiesz co, jestem pod wrażeniem Twojego końcowego efektu stymulacji, 2 komórki i z tego dzidziuśTak za 1 razem, teraz 12tc, stymulacja trwała ponad miesiąc, ja mam jeden jajnik i 37 lat, stad decyzja o protokole długim żeby jajeczka były jak najlepszej jakości, pobrano 2 komórki, dwie się ładnie zapłodniły, jedna dalej rośnie w brzuchu a drugą mamy zamrożoną , nie przejmuj się na zapas , zaufaj lekarzowi , będzie dobrze
![]()
U mnie w Anglii CC planowane robią około 39tc skończonego. Moja wcześniej w 38+4 z uwagi na to że mam szewTo z drugą CC tak czekają długo!?Szok.
@Evela.6 możesz mnie kochana wpisać jutro na wizyte przed transferemWitamy i trzymamy kciuki za owocna stymulacje [emoji110][emoji8]
Ja sama dalej nie mogę uwierzyć że przy tak małej ilości komórek nam się od razu udało, dziewczyna tutaj tyle razy przechodzą stymulacje, transfery i niestety nie wychodziWiesz co, jestem pod wrażeniem Twojego końcowego efektu stymulacji, 2 komórki i z tego dzidziuśdobrze powiedział mi dzisiaj mój lekarz, żebym nie załamywała się moim wynikiem, bo potrzebny jest tylko 1 zdrowy oocyt, no i 1 zdrowy plemnik. Będę się modlić
żeby embriolog szczęśliwie tym razem skrzyżował nasze gamety, daj Bóg, żeby tak było.
Nic nie poradzę. Profesorek powtarza, że najlepiej gdyby były skurcze...To z drugą CC tak czekają długo!?Szok.
Moja koleżanka tak miała jedna komórka jajowa i ciąża ❤Wiesz co, jestem pod wrażeniem Twojego końcowego efektu stymulacji, 2 komórki i z tego dzidziuśdobrze powiedział mi dzisiaj mój lekarz, żebym nie załamywała się moim wynikiem, bo potrzebny jest tylko 1 zdrowy oocyt, no i 1 zdrowy plemnik. Będę się modlić
żeby embriolog szczęśliwie tym razem skrzyżował nasze gamety, daj Bóg, żeby tak było.
Trzymam za was ogromneWiesz co, jestem pod wrażeniem Twojego końcowego efektu stymulacji, 2 komórki i z tego dzidziuśdobrze powiedział mi dzisiaj mój lekarz, żebym nie załamywała się moim wynikiem, bo potrzebny jest tylko 1 zdrowy oocyt, no i 1 zdrowy plemnik. Będę się modlić
Mój profesorek mówi, żeby były skurcze, wtedy ładnie obkurcza się macica.Japierdziu,to na co oni czekaja?az zaczniesz rodzic?Dzidziol pewno juz zwarty i gotowy.Oby szybko poszlo.
![]()
U mnie były tylko suchary.... bułę trzeba było z domu wziąć.Weź jakaś kanapkę bo potem głodna będziesz, u mnie woda była dostępna, ale jedzonko nikt nie dał![]()