• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Ja też już po wizycie, powiem Wam że się stresowałam chyba bardziej niż przed transferem [emoji51][emoji51][emoji51] Ale jak na ten moment czyli 21dpt jest wszystko dobrze, pęcherzyk znajduje się w macicy i lekarz nawet wypatrzył tętno zarodka więc pozwalam sobie na chwilę odetchnąć co najmniej do następnej wizyty [emoji16][emoji16][emoji16] Bardzo dziękuje za wszystkie trzymane kciuki,naprawdę pomagają [emoji16][emoji16][emoji16]
Gratulacje[emoji3531]

reklama
Nie dziwię się 😉 ja jak zobaczyłam wyniki bety to chodziłam po parkingu szpitalnym i ryczalam😆 a jak zadzwoniłam do męża to go tylko zestresowałam bo nie mogłam słowa przez łzy wykrztusić i on myślał że się nie udało 🤪
I to są właśnie te emocje 😉 niezapomniane chwile 😉 ja osłupialam jak lekarz czytał mi klasy, zaskoczona byłam, że takie piękne zarodki, no ale tak jak powiedział, nie wiadomo, co jest w środku.

Dziewczyny moja beta to 1,1 ,czyli nic nie ma,muszę jeszcze raz sprawdzić w środę czy spadła,czy się podniesie,ale to wątpliwe.Rano test negatywny.Transfer miałam 3 dniowego w sobote ,od niedzieli licząc ,to dziś 9dpt.Już nawet łez nie mam,wypłakałam ostatnio,bo chcialam ,żeby hodowali zarodek do 5 doby ,a zamrozili w 3 dobie.Nie wiem co dalej.

Dziewczyny moja beta to 1,1 ,czyli nic nie ma,muszę jeszcze raz sprawdzić w środę czy spadła,czy się podniesie,ale to wątpliwe.Rano test negatywny.Transfer miałam 3 dniowego w sobote ,od niedzieli licząc ,to dziś 9dpt.Już nawet łez nie mam,wypłakałam ostatnio,bo chcialam ,żeby hodowali zarodek do 5 doby ,a zamrozili w 3 dobie.Nie wiem co dalej.
😔😔😔Przykro mi

Przykro mi bardzo [emoji17]

reklama
💔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry