Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrobiłam rano betę,czekam na ostateczny wynik.Nie mam co się łudzić,ale przynajmniej bede wiedzieć, na czym stoję.U nas morfo jest 0. Walczymy o poprawę. Też ciąży nie ma nawet nigdy nie byłam w ciąży. No morfo jest problemem ale lekarz mówi że większym fragmentacja.
Lepiej wiedzieć i mieć pewność niż siedziec i się zastanawiać. Tak bardzo trzymam kciuki.Zrobiłam rano betę,czekam na ostateczny wynik.Nie mam co się łudzić,ale przynajmniej bede wiedzieć, na czym stoję.
jak pół Polski zapewne ;PCzyli zarodek jest taki mały że oni nie są pewni że go podali. Kurde dobrze że sprawdzają. Wiesz ja mam jeszcze wrażenie o in vitro że oni gotowe dziecko tam wkładają.![]()
Słuchaj dobrze że nie już odchowane i przebrane w pieluchyjak pół Polski zapewne ;P
Dziewczyny ja czekam na tego 20stego na badanie nasienia męża jak na szpilkach. Od tego wszystko zależy. Ja normalnie wariuje. Jak widzę że chce zjeść coś niezdrowego widze w głowie jak on te plemniki zabija. [emoji33]Normalnie mi odpoer.ala. Taka zołza.