Evela.6
Fanka BB :)
Ja 5 dni przed miałam 8.5Dziewczyny jakie mialyscie endometrium w dniu transferu? Zastanawiam sie ile jeszcze musi moje urosnac [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5 dni przed miałam 8.5Dziewczyny jakie mialyscie endometrium w dniu transferu? Zastanawiam sie ile jeszcze musi moje urosnac [emoji85]
Tak ja miałam robiona. Wskazania.. Hm... Bardziej szukanie przyczyny niepowodzeń. Po 1 invitro i 4 poronieniach ciąż naturalnych.Mam pytanie
Czy któraś z Was robiła biosje endometrium ? Czy miałyście jakieś wskazania ?
I za którym niepowodzeniem zdecydowalyscie się na biosje ?
Niby synevo robi ale musze zadzwonic i sprteraz chyba tylko w Łodzi , my jechaliśmy na to badanie specjalnie 300 km![]()
Nie, nigdyA powiedz mi beta u Cb ruszyłam ?
Ja miałam, ale głowie by sprawdzić stan endometrium a dokładniej NK. Nie miałam niepowodzeń, ale miałam wysokie NK i ponoć CC może oddziaływać że w endometrium też będzie.Mam pytanie
Czy któraś z Was robiła biosje endometrium ? Czy miałyście jakieś wskazania ?
I za którym niepowodzeniem zdecydowalyscie się na biosje ?
Pierwszy transfer około 7,5 ( 5 dni przed transferem ) kolejne w okolicach 9Dziewczyny jakie mialyscie endometrium w dniu transferu? Zastanawiam sie ile jeszcze musi moje urosnac![]()
A robilas jeszcze jakieś badania ? Masz jeszcze mrozaczki ?Nie, nigdy
A co dostałaś na NK ? Udał się po tym transfer ?Ja miałam, ale głowie by sprawdzić stan endometrium a dokładniej NK. Nie miałam niepowodzeń, ale miałam wysokie NK i ponoć CC może oddziaływać że w endometrium też będzie.
Mam zamrożoną 1 blastkę 4ba i czekam na wyniki kirów. Pewnie na przełomie września/października podejdziemy do transferu [emoji846] pewnie na pełnym zestawie lekówA robilas jeszcze jakieś badania ? Masz jeszcze mrozaczki ?
Kochana jak u Cb sytuacja ? Kiedy zaczynasz ?Pierwszy transfer około 7,5 ( 5 dni przed transferem ) kolejne w okolicach 9