laChance
Fanka BB :)
@PsychoPatka91 jak się masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam przy ostatnim nieudanym transferze 2/3 ampułki codziennie. Miałam brać do 12 tygodnia. I klapa... Nasza @fredka84 Fredzia miała chyba 1/3 co drugi czy co trzeci dzień i się udało [emoji4]. Nie ma reguły... Trzeba się trzymać zaleceń i mieć nadzieję, że zadziałają...
Po krwawieniu powtórzyłas betę?U mnie to wszystko ogólnie jest strasznie pokręcone.
6 wrzesień transfer 5 dniowego zarodka.
Beta 6dpt - 6.27
Beta 10 dpt- nie wiadomo, lab się pomylilo
Beta 13dpt - 8.32
Beta 15 dpt - 19
Do tego 10 dpt rozkrecilo mi się krwawienie (jak okres) krwawiłam ksiazkowo/okresowo 5 dni dzisiaj już spokój.
Chyba żadnychJa popijałam buraki na endo a po transferze zajadam ananasa
![]()
Dopiero za tydzień aaaaaa!!!! OszalejeKiedy testujesz?
Tak, dwa dni temu 19Po krwawieniu powtórzyłas betę?
Daj znać jaki wynik.Tak, dwa dni temu 19dzisiaj jadę znowu
Czyli mam rozumieć że uporczywe kucia w macicy mogą świadczyć o skracającej się szyjce?Wszystko zależy od tego czy szyjka się skraca i czy jesteś miękka. Ja miałam 3.5 cm w 23 tc a w 24 tc 0.6 cm a potem zero. Jeśli są objawy skracania, bóle, jakieś kłucia to należy się pilnować i kontrolować. Dzięki mojej intuicji i ogromnemu szczęściu moja córka jest na świecie. Dodam tylko, że w pierwszej ciąży urodziłam w 40 tc.
Moja Kochana jak się strasznie cieszęWitajcieja już po wizycie , zapłakana ale szczęśliwa
no więc tak jak przypuszczałam dostałam accofil , wlew z niego 5 dni przed transferem i później zastrzyki co trzy dni po pół ampułki . Dodatkowo Encorton . Mam ogromną nadzieję i wierzę w to bardzo że teraz się uda
już się zapisałam do lekarza na 6 października ( teraz ma urlop i niestety nie mogę szybciej
) transfer przewiduje jak by wszystko było dobrze na listopad . Mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie po mojej myśli
![]()
Justi ja sram ogniem bardzo, wczoraj 19tc i szyjka 2,9 cm. Niby powinna być 3-5cm więc się stresuje... Kłucia i bole mam cały czasCzyli mam rozumieć że uporczywe kucia w macicy mogą świadczyć o skracającej się szyjce?Miałam tydzień temu wizytę sprawdzał gin usg-wporzadku, i przez wziernik macicę i też mówił że ok ale nie widziałam żeby ją mierzył.... Zaczelam się martwić
![]()