W jakiej klinice w Cz jestes??Mam zbadana homocysteine. Wynik 6. Układ krzepnięcia jest ok. Tylko jeszcze b12 i kwas foliowy. Dziękuję ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W jakiej klinice w Cz jestes??Mam zbadana homocysteine. Wynik 6. Układ krzepnięcia jest ok. Tylko jeszcze b12 i kwas foliowy. Dziękuję ❤
W Unica BrnoW jakiej klinice w Cz jestes??
Przygarmiany chętnieCześć Dziewczyny.
Podglądam forum, bo jestem na grupie o iui, jednak aktualnie mój etap to 1 podejście do ivf, wiec postanowilam i tu zagościć.
Mam nadzieje, że mnie chętnie przyjmiecie do ekipy [emoji16]
Ja mam c667t. Powiem tak, przy biochemicznej tez brałam i nic. Przy synu brałam i bali się odstawić bo to była moja piersza ciąża. Mimo, ze w rodzinie mam uczulenie na kwas acetylosalicykowy i zespół HIT. Sama po 500mg podkrwawiam z nosa. Przy synu nic nie było.Która mutacje masz? Ile brałaś acardu ? Ja myślę żeby brać Accard tak cały czas a może to będzie strzał w dychę ?
Trzymam kciuki żebyś długo u nas nie zagościła :-) potem wypad na ciężarówki po ivfCześć Dziewczyny.
Podglądam forum, bo jestem na grupie o iui, jednak aktualnie mój etap to 1 podejście do ivf, wiec postanowilam i tu zagościć.
Mam nadzieje, że mnie chętnie przyjmiecie do ekipy [emoji16]
Jak poprawiliście wyniki nasienia?U nas też w końcu dobre wieści, poprawiliśmy winiki męża na 3 procent a wszystkie pozostałe są dobre i test hba też ok.. cieszę się bo jeszcze tak dobrych wyników nigdy nie mieliśmy graniczyły z 0 do 1 procent i ilość. Całkowita z 68 na 136 i ruch 56. [emoji3526][emoji3526] A ja dostałam na 3 dni antybiotyk globulki potem posiew i zaczynamy...
Trzymam kciuki żebyś długo u nas nie zagościła :-) potem wypad na ciężarówki po ivf![]()