eij
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaMy nie mamy spokoju.
2 tyg temu braliśmy ślub, teraz mam remont, za chwile koniec roku i nieszczęsny nowy z „ładem” … który przedsiębiorca to przejdzie w spokoju![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaMy nie mamy spokoju.
2 tyg temu braliśmy ślub, teraz mam remont, za chwile koniec roku i nieszczęsny nowy z „ładem” … który przedsiębiorca to przejdzie w spokoju![]()
Ja przez ten nowy ład muszę się dokulać i pracować do końca styczniaMy nie mamy spokoju.
A ja miałam wtedy spokój bo byłam na urlopie i wiedziałam, że jak w sierpniu nie podejdę do stymulacji, to później będzie po ptokach...zreszta stanęłam wówczas przed ogromnym dylematem, transferować kolejna blastkę z pierwszej stymulacji, czy podejść do kolejnej i przebadać wszystkie uzbierane. Podjęłam słuszną decyzję, bo okazało się, że ta która miała być transferowana okazała się anuploidalna. Lekarz od początku był za transferem tych co mi zostały z 1 stymulacji, prawie już mu uległam.....My nie mamy spokoju.
jakieś badanie może to wykluczyć ?Trzeba przeanalizować sytuację. Nie powinnas dostawać okresu jak bierzesz progesteron.
Może endonometrium zbyt szybko się starzeje,
8 to wcale nie jest zły wynik, ja miałam 8 z czego mamy 4 blastki tzn. Zostały 3 i to całkiem niezleJa tez o tym cały czas myśle. Czy cokolwiek z tych moich 8 pęcherzyków będzie.
O tym co będzie później, chociaż doskonale wiem, staram się nawet nie myśleć.
Jest taki test jak bee redy albo receptywnośc endonometrium , sprawdza okno implantacyjne cxy nie jest przesunięte. Ale to koszt około 2 tyś.jakieś badanie może to wykluczyć ?
ale mi nie przychodzi szybko po transferzeJest taki test jak bee redy albo receptywnośc endonometrium , sprawdza okno implantacyjne cxy nie jest przesunięte. Ale to koszt około 2 tyś.
Z tego co pamietam @annemarie miała chyba taki problem ,że właśnie szybko po transferze okres przychodził, może ci coś podpowie.
Ja przez nowy ład i pomysły Pisu prawdopodobnie będę mieć nadgodziny do końca świata [emoji33][emoji33]Ja przez ten nowy ład muszę się dokulać i pracować do końca stycznia [emoji16]