reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ty pewnie zdrowa, zakładam ze właściciel armii 🤣🤣🤣tez. Jakoś nie lubię określenia dawca, może kiedyś ktoś mnie przekona, ze nie jest to określenie pejoratywne.
U nas podobnie, ale na tyle procedur to ja nie wiem czy się w labie nie pomylili🤣
Na szczescie mąż ma rzadką grupe krwi i wszystkie nasze dzieci mają grupe krwi męża. Nie będę mogła oddać im krwi:-( jak będzie potrzeba.
Na to wychodzi że u mnie nie było problemu 😉 Chociaż wcześniej miałam 6 inseminacji między innymi z nasienia również tego samego dawcy co z in vitro a mimo po każdym zabiegu beta nawet nie drgnęła więc nie byłam wcale przekonana o tym że ze mną wszystko ok. No ale jakimś cudem się udało 😉

Hymm to chyba jakiś mocno produktywny ten jajnik nr 2 :-)
A jaki estradiol?
Bo ja przy bliźniakach miałam 20 pęcherzyków i 16 poprawnych komórek. A transfer był, wiec chyba nie jest u Ciebie tak, źle. Chyba, ze masz niskie AMH to wtedy duzo hormonow może powodować wzrost estradiolu a komórek jest w standardzie.
Bo estradiol rośnie jak pęcherzyków jest duzo. Ja przy pierszej procedurze jakiś kosmiczny miałam ( dziewczyny potrafiły mieć większy :p) 24 pecherzyki i transfer był. Tylko ja mam wysokie amh.
Dziwna ta twoja klinika, bo normalnie pobierane są zgody na punkcję, hodowle, transfer itp… często w jednym dokumencie.
Estradiol 4361

O kurcze czyli u Ciebie wygląda na to że mogło to pomóc? Ciekawe czy w Wawie gdzieś robią te szczepienia no i jaki jest czas oczekiwania. Chwilowo to czekam co mi Paśnik odpisze. Wczoraj napisał maila z wynikiem. A w piątek mam mieć transfer 🤦‍♀️🤷‍♀️
Albo te szczepienia mi pomogły albo accofil. Bo przy ostatnim transferze pierwszy raz go brałam.

reklama
Jeszcze nie wiem. 😬 Jak na razie wiem tylko tyle, że ❄️ jest ze mną. 🥰 Zobaczymy co beta powie, no ale na to jeszcze muszę zaczekać.

Spokojna jestem. 😉 Wszelkie moje obawy przed transferem były zbędne. Euforia i radość była. ♥️
No to co nic się nie chwalisz że trzeba kciuki trzymać ❤️😃 kiedy beta?

Do góry