Serio? Przechodzisz bez objawów: zgagi, nudności, zaparć..?! Pozazdrościć to jak gratyfikacja za ten trud :-)Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie tym jednym z piękniejszych. I nie patrz za te pseudo objawy. Ja już 30-ty tydzień ciąży i objawów oprócz rosnącego brzucha nie mam
. A sorki, zapomniałam o tej mojej bolącej nodze
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za ogromna betę

Wszystko przygotowane? Czy jeszcze czekasz? Jakie rozmiary malucha już? Bo to konkretny człowiek już w tym tygodniu :-)

ja miałam znowu większy jak czekałam na wyniki pgt a, aż 3 tygodnie
 ja miałam znowu większy jak czekałam na wyniki pgt a, aż 3 tygodnie  nigdy nie zapomnę chwili, kiedy poinformowano mnie o wyniku, było to sobotnie popołudnie...ehh...co to była za radość, szał.. Tego nie zapomnę do końca swoich dni
nigdy nie zapomnę chwili, kiedy poinformowano mnie o wyniku, było to sobotnie popołudnie...ehh...co to była za radość, szał.. Tego nie zapomnę do końca swoich dni  Jak masz 10 zarodków, to zobaczysz, będzie ok, przeżyją jakieś
 Jak masz 10 zarodków, to zobaczysz, będzie ok, przeżyją jakieś  

więcej raczej nie wezmę z racji wieku...ehh.. Kto to wiedział, że 2 stymulacja da taki piękny efekt. Lekarz i emriolodzy mówił, że dobrze będzie, jak uda się uzyskać podobny wynik do pierwszej stymulacji i znaleźć choćby 1 zdrową blastkę, a tu proszę.. 5 blastek i 3 zdrowe, lekarz zaskoczony wynikiem...miedzy pierwszą a drugą stymulacją upłynęło 8 miesięcy...a mi z 37 lat skoczyło na 38. Poczekamy, zobaczymy, czy mały człowieczek w brzuchu rozwija się prawidłowo
więcej raczej nie wezmę z racji wieku...ehh.. Kto to wiedział, że 2 stymulacja da taki piękny efekt. Lekarz i emriolodzy mówił, że dobrze będzie, jak uda się uzyskać podobny wynik do pierwszej stymulacji i znaleźć choćby 1 zdrową blastkę, a tu proszę.. 5 blastek i 3 zdrowe, lekarz zaskoczony wynikiem...miedzy pierwszą a drugą stymulacją upłynęło 8 miesięcy...a mi z 37 lat skoczyło na 38. Poczekamy, zobaczymy, czy mały człowieczek w brzuchu rozwija się prawidłowo  

. Niektóre odcinki słucham po kilka razy bo nie mogę wszystkiego spamiętać
. Niektóre odcinki słucham po kilka razy bo nie mogę wszystkiego spamiętać 
 . I o co chodzi
. I o co chodzi  

Tak sie ciesze.
Tak sie ciesze. Wiesz ze jestem na tym watku dla Ciebie  i czekam na slit focie Twojego dzidziusia
 Wiesz ze jestem na tym watku dla Ciebie  i czekam na slit focie Twojego dzidziusia