Sherlook
Fanka BB :)
Mamy 2AB i 1AB.Słabą czyli jaką?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy 2AB i 1AB.Słabą czyli jaką?
Daj znać jak po wizycieMamy 2AB i 1AB.
Idz zrob bete, bedziesz miala jasny obraz sytuacjiHej dziewczyny jestem właśnie 9dpt blastocysty zrobiłam test z moczu i zauważyłam taka bardzo blada kreseczkę widoczna do światła myślicie ze się udało?
DamDaj znać jak po wizyciepoznasz dziś datę transferu?
Na tym etapie najbardziej wiarygodna będzie beta i jej przyrost.Hej dziewczyny jestem właśnie 9dpt blastocysty zrobiłam test z moczu i zauważyłam taka bardzo blada kreseczkę widoczna do światła myślicie ze się udało?
Ale Ty chyba masz 4 zarodki, czy piszesz o tych dwóch bo te dwa transferujesz s tym cyklu ?Mamy 2AB i 1AB.
Tak to razy dwa wszystko [emoji4]Ale Ty chyba masz 4 zarodki, czy piszesz o tych dwóch bo te dwa transferujesz s tym cyklu ?
Mi dawali taki dziwny aerozol ale nie pamietam nazwy. W 2 dni mi urosło endometrium do 8 mm a chyba tyle potrzeba ?Już wracam do domu. Chyba nic z tego z tym cyklu. Dopiero 8 dc a pęcherzyk aż 20 mm[emoji33][emoji33] a endometrium tylko 6mm. Więc jak mi się szybko pik zrobi to endo nie da rady. Aż mi się nie chce wierzyć. W życiu tak nie miałam. Mówiłam pech[emoji24][emoji85] Obstawiam owu za dwa dni. Od 2 lat monitoruje owulację i takie rzeczy to mi się nie zdarzyły.
Co mogę jeść żeby to moje endometrium w dwa dni podrosło??