Sherlook
Fanka BB :)
Ale ty też mówiłaś, że masz wczesną blastkę i też robiłaś 6 dpt.Mam wyniki ... 9 więc tak sobie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ty też mówiłaś, że masz wczesną blastkę i też robiłaś 6 dpt.Mam wyniki ... 9 więc tak sobie.
Ovitrell może jeszcze być.U mnie w labo jest że od 5 ciąża... kto wie czy nie ma ovitrelli jeszcze [emoji1745] coś się zadziało, ale nie wiem... jak do poniedziałku nie przyjdzie @ to w poniedziałek zrobię i sparwdzę.
A poza tym z tego co pamiętam to miałaś transfer ok 14 a pewnie betę z rana robiłaś. Nie trać nadziei.U mnie w labo jest że od 5 ciąża... kto wie czy nie ma ovitrelli jeszcze [emoji1745] coś się zadziało, ale nie wiem... jak do poniedziałku nie przyjdzie @ to w poniedziałek zrobię i sparwdzę.
Powyżej 5, daj kropkowi czasMam wyniki ... 9 więc tak sobie.
Już jednemu dałam. Skończyło się poronieniem.Powyżej 5, daj kropkowi czas![]()
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robiWłaśnie. To jednak dodatnia, a transfer przecież ledwo pare dni temu.
Ja mam info, ze z 8 zapłodnilo się 6. Ładnie wyglądają, oby przetrwały do poniedziałku. Chociaż jedna![]()
Spokojnie zadzwoń do lekarza , ja też plamilam w 6 tygodniu. Yelatza zalecił mi nospe i magnez 3*1 i leżeć. Jak narazie wszystko ok , chociaż strach cały czas jest. Który to tydzienChciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krewnawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres
załamka...
Wiem kochana, ten czas oczekiwania, strach co dalej, żeby wszystko było dobrze. Niezmiennie trzymam kciuki żeby tym razem się udałoJuż jednemu dałam. Skończyło się poronieniem.
Nie mam spiny. Chce tylko wiedzieć. Pragnę tylko by los był łaskawy i nie pozwolił mi poronić po raz kolejny.. cb przeżyłam raz, drugi też przeżyje i znacznie spokojniej.
Mam zdjęcia 8 komórek. Wiec wydaje mi się, ze wszystkie się rozmroziły. Dwa ewidentne nie podzieliły się. Pozostałe 6 bardzo ładne. Doktor jest póki co bardzo zadowolony.Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi