reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny :) Czy są podczytują tu nas dziewczyny aktualnie przechodzące przez IVF? Odezwijcie się, będzie nam raźniej.
Wam Dziewczyny gratuluję ciąż i dawajcie znać co u Was, ale nie zapominajcie, ze to forum dla staraczek, a ten wątek poruszany jest coraz rzadziej.
Wiem, że czyta to wiele dziewczyn aktualnie przechodzących przez stymulacje, bety itd., które czasem nawet coś napiszą, ale nie mają siły przebicia.
Miłego dnia :)

reklama
Cześć Dziewczyny :) Czy są podczytują tu nas dziewczyny aktualnie przechodzące przez IVF? Odezwijcie się, będzie nam raźniej.
Wam Dziewczyny gratuluję ciąż i dawajcie znać co u Was, ale nie zapominajcie, ze to forum dla staraczek, a ten wątek poruszany jest coraz rzadziej.
Wiem, że czyta to wiele dziewczyn aktualnie przechodzących przez stymulacje, bety itd., które czasem nawet coś napiszą, ale nie mają siły przebicia.
Ja tu jestem od jakiegos czasu, opisywałam juz swoja historie.. ale narazie czytam i kontroluje 😁co u Was sie dzieje
Obecnie za 2 tyg mam wizyte w klinice.
Wlasnie koncze farmakologiczna menopauze ☺️(Mającej na celu zmniejszenie torbieli endomwtrialnej. Lek reseligo - juz drugi)
Wiec pewnie po wizycie będę aktywniejsza ☺️

To podobnie jak ja - ja wizytę mam za tydzień i wtedy już zacznę właściwą stymulację. Kiedyś pisałaś o poprawie nasienia u Twojego Partnera, czy oprócz supli mieliście jakieś magiczne sztuczki? :)
Masz mrozaki czy podchodzisz do stymulacji?

To podobnie jak ja - ja wizytę mam za tydzień i wtedy już zacznę właściwą stymulację. Kiedyś pisałaś o poprawie nasienia u Twojego Partnera, czy oprócz supli mieliście jakieś magiczne sztuczki? :)
Masz mrozaki czy podchodzisz do stymulacji?
Jezeli to pytanie jest do mnie☺️
To dopiero będziemy podchodzić do stymulacji- pierwszej ever🙂
A maz faktycznie poprawił parametry, bierze Profertil- i dodatkowo sporo tipow z akademii plodnosci.

Od tygodnia siedzę juz jak na szpilkach- od listopada jestem na menopauzie, 2 miesiace temu miałam wizyte i lekarz powiedział ze jest dobrej mysli ze przy kolejnej wizycie usłyszę konkretny plan na stymulacje
Nie nastawiam sie- ale juz czuje stres 😉

A u Ciebie będzie to pierwsza stymulacja ?
Edit: ja mam 38l maz 43

Jakiś się przestoj zrobił w transferach. Ale jak nazbieracie jajek jak kurki na grzędzie to się będzie działo na forum :D
Mój mąż próbował różnych supli, ale tylko po nukleoxie była poprawa fragmentacji dna.

Jezeli to pytanie jest do mnie☺️
To dopiero będziemy podchodzić do stymulacji- pierwszej ever🙂
A maz faktycznie poprawił parametry, bierze Profertil- i dodatkowo sporo tipow z akademii plodnosci.

Od tygodnia siedzę juz jak na szpilkach- od listopada jestem na menopauzie, 2 miesiace temu miałam wizyte i lekarz powiedział ze jest dobrej mysli ze przy kolejnej wizycie usłyszę konkretny plan na stymulacje
Nie nastawiam sie- ale juz czuje stres 😉

A u Ciebie będzie to pierwsza stymulacja ?
Edit: ja mam 38l maz 43
Niestety nie. To będzie moja 3 stymulacja, ale wierzę, ze tym razem zakończona sukcesem :)
My mamy po 33 lata, ale słabe AMH i słabe parametry nasienia - dlatego robimy wszystko żeby to zmienić.
Jesteśmy szczupli, mój partner jest aktywny fizycznie, bez nałogów, dobrze (zazwyczaj) się odżywiamy i suplementujemy. Ciekawa jestem czy można jeszcze coś zrobić. Może są jakieś superfoods, o których mało mowa tu na forum, takie jak np. olej z czarnuszki? Może morsowanie? Złapiemy się wszystkiego ;)

Jakiś się przestoj zrobił w transferach. Ale jak nazbieracie jajek jak kurki na grzędzie to się będzie działo na forum :D
Mój mąż próbował różnych supli, ale tylko po nukleoxie była poprawa fragmentacji dna.
Transfery pewnie są tylko dziewczyny się nie wychylają.
No właśnie to jest ciekawe, pamiętam, że kiedyś już o tym pisałaś i zaczęłam wtedy sprawdzac wszystkie te męskie preparaty pod kątem składu - wypadały podobnie. Ciekawe czy przypadek u Was, czy rzeczywiście inny producenci ściemniają co do zawartości...

Niestety nie. To będzie moja 3 stymulacja, ale wierzę, ze tym razem zakończona sukcesem :)
My mamy po 33 lata, ale słabe AMH i słabe parametry nasienia - dlatego robimy wszystko żeby to zmienić.
Jesteśmy szczupli, mój partner jest aktywny fizycznie, bez nałogów, dobrze (zazwyczaj) się odżywiamy i suplementujemy. Ciekawa jestem czy można jeszcze coś zrobić. Może są jakieś superfoods, o których mało mowa tu na forum, takie jak np. olej z czarnuszki? Może morsowanie? Złapiemy się wszystkiego ;)
My oleju z czarnuszki nie dalismy rady.. ale nasiona bardzo chętnie, do sałatek, do past.
Oboje suplementujemy omega 3,6, koenzymq10 i witD i duzo koktajli z jagód
W takim razie trzymam bardzo mocno kciuki ✊✊✊kiedy masz wizyte ?
Ja 04.04

reklama
My oleju z czarnuszki nie dalismy rady.. ale nasiona bardzo chętnie, do sałatek, do past.
Oboje suplementujemy omega 3,6, koenzymq10 i witD i duzo koktajli z jagód
W takim razie trzymam bardzo mocno kciuki ✊✊✊kiedy masz wizyte ?
Ja 04.04
A ja za Ciebie :) ja mam 28.03 i wtedy mam mieć rozpisaną stymulkę, ale idę teraz długim protokołem i ma ona potrwać około 14 dni.

Do góry