reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaa i mam jesc bardziej kalorycznie 😂 bo jem za zdrowo i chudne 😂
Nie wiem jak Wasi lekarze ale moja jest zawsze zdziwiona, ze nie chce l4🤷‍♀️
Moja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść 😁

Moja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść 😁
No moja tak samo 😂 dwa razy sie pytala czy na pewno nie. A ja sie spoko czuje... na razie i tak z domu pracujemy ale od maja powrot. Wtedy pewnie zobacze jak bede sie czuc ale na razie jest ok.

Dziewczyny jak jest z tym progesteronem w dniu transferu na cyklu sztuczny? Zaraz bede miala wynik bo zaraz transfer a nie pamietam ile max moze byc?

reklama
Tak pierwsza i mam nadzieje ze się uda.
Zobaczymy co wyjdzie z badań genetycznych zarodków 😖 trochę się boje ze żaden się nie nada i cała procedura poszła na nic …

Pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki i wierzyć 😀
Wszystkie tu trzymamy kciuki 😘Ja podwójnie za to że jesteś z "mojej" kliniki 😘proszę sobie nie wkręcać faz na zapas 🤣

Do góry