Nuskalka
Fanka BB :)
Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się bojęJa od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się bojęJa od acardu plamiłam. Kazał odstawić i już nie wróciłam do niego
A konsultowałaś to?Jedynie to daje mi nadzieje... wczesniej plamienia tez były przy acardzie, nadzieja się tli, ale bardzo się boję![]()
Tak, dzwonilam do lekarki, kazala wziac 4 duphastony, leżeć i przyjsc jutro na usg..A konsultowałaś to?
A nie kazala odstawić Acardu?Tak, dzwonilam do lekarki, kazala wziac 4 duphastony, leżeć i przyjsc jutro na usg..
Nic nie mówiła, ale sama nie będę go brała wieczorem.. ja biorę tez zastrzyki z heparyny, wiec krew mam mocno rozrzedzonaA nie kazala odstawić Acardu?
A Acard zaleciła Pani doktor?Nic nie mówiła, ale sama nie będę go brała wieczorem.. ja biorę tez zastrzyki z heparyny, wiec krew mam mocno rozrzedzona
Ja acard brałam już przed ciaza, to w sumie zalecenie od poprzednich lekarzy.. teraz jak pytasz to dopiero się zastanowiłam w sumie, czy to Jej zalecenie.. Ona na pewno zaleciła neoparin, ale fakt, acardu chyba nie..A Acard zaleciła Pani doktor?
U nas na ostatniej wizycie było serduszko i 2.5cm mialTak tak na 17:20 + obsuwa. A jak u Ciebie? Bo ostatnio mało miałam czasu żeby czytać![]()
Powiedz jej, że bierzesz. Szkoda, że nie spytałaś czy ona tez zaleca. Skoro bierzesz neoparin to może wg niej wystarczy...Ja acard brałam już przed ciaza, to w sumie zalecenie od poprzednich lekarzy.. teraz jak pytasz to dopiero się zastanowiłam w sumie, czy to Jej zalecenie.. Ona na pewno zaleciła neoparin, ale fakt, acardu chyba nie..