Mam już depozyt na stronie, jest napisane zarodki, jak wrócę do domu to otworzę, zaraz zwariuje z nerwów a muszę jeszcze przez ponad godzinę samochód prowadzić, masakra trzymajcie za mnie kciuki !!! Za godzinę będę wiedzieć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam już depozyt na stronie, jest napisane zarodki, jak wrócę do domu to otworzę, zaraz zwariuje z nerwów a muszę jeszcze przez ponad godzinę samochód prowadzić, masakra trzymajcie za mnie kciuki !!! Za godzinę będę wiedzieć
Nie mogę się doczekaćMam już depozyt na stronie, jest napisane zarodki, jak wrócę do domu to otworzę, zaraz zwariuje z nerwów a muszę jeszcze przez ponad godzinę samochód prowadzić, masakra trzymajcie za mnie kciuki !!! Za godzinę będę wiedzieć
To tak na spokojnie. Sprawdź przyrost. U mnie 10dpt blastocysty raz miałam 70 a raz 90 i obie były cb. Życzę jak najlepiej, ale wiem niestety z doswiadczenia, że 10dpt powinno być powyżej 100. Inna sprawa, że Ty masz dziś 9dpt, więc wynik jest całkiem całkiemTak, 5 dniowa.
Bardzo dobre!Są 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!![]()
To jest 5 dni po punkcji? Piękne blastkiSą 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!![]()
Krew byla pobrana wczoraj wieczorem był 8dptTo tak na spokojnie. Sprawdź przyrost. U mnie 10dpt blastocysty raz miałam 70 a raz 90 i obie były cb. Życzę jak najlepiej, ale wiem niestety z doswiadczenia, że 10dpt powinno być powyżej 100. Inna sprawa, że Ty masz dziś 9dpt, więc wynik jest całkiem całkiem![]()
Super, gratulacje!!Są 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!![]()
O to tym bardziej super wynik!! To gratulujęKrew byla pobrana wczoraj wieczorem był 8dpt