Fantastycznie!Robiłam dzisiaj ponownie betę. 9dpt beta 117
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fantastycznie!Robiłam dzisiaj ponownie betę. 9dpt beta 117
Tak, miałam, ale 150 ,9 dni, plus od chyba 4tego dnia luteina pod język 3 razy dziennie o fuuuuuu225 jednostek od dzisiaj do niedzieli wieczoramia w poniedziałek po USG zobaczymy
A Ty też miałaś Menopur?
Właśnie u Nas też bali się hiperstymulacji, wiek 27 lat i amh 2.7, do tego jestem szczupła, Doktor powiedziała od razu, że zaczynamy od dawki 150 i nie da mi więcej, pecherzyki rosły bardzo nierówno przez to przedluzyli mi stymulację, czułam się cały czas wspaniale , może jeden dzień że przeryczalam ale to nicO to trzymam mocno kciuki!
Ja mam 31 lat, 72kg (180cm wzrostu) i AMH ponad 3. Więc musimy uważać na hiperstymulację.
Czyli też może być ze moje hormony po stymulacji swiruja i stąd te plamy, pryszcze i do tego wypadające włosyja w ciąży miałam bardzo ciemna skórę pod pachami, rogowacenie ciemne. Często występuje w problemach hormonalnych i ogólnie endokrynnych. Będąc nastolatka miałam takie plamy na całym ciele, wyglądały jakbym się nie myła - ciężko było je zmyć a po zdarciu były otarcia skoryna razie po ciąży mam z tym spokój.
DziękujęJesli chodzi o ponowienie krzywych to nie zaleca sie robic przed rozpoczynaniem procedury in vitro a tym bardziej samym transferem bo bardzo obciaża organizm. Może zrób na czczo i w razie obawy po prostu stosuj dietę z niskim ig? Nie zaszkodzi a pomoże na pewno bo jest polecana każdemu nie tylko dla tych z zaburzeniami gospodarki glukozowo insulinowej. Ogólnie dieta z niskim ig sprzyja płodnościale wybierz sie też do dermatologa może to nie koniecznie jest to.
Możnaczy można pić melisę przed transferem i po?
No to można chyba już gratulowaćRobiłam dzisiaj ponownie betę. 9dpt beta 117
Czekamy na wieści ile masz malych szczęśćWłaśnie u Nas też bali się hiperstymulacji, wiek 27 lat i amh 2.7, do tego jestem szczupła, Doktor powiedziała od razu, że zaczynamy od dawki 150 i nie da mi więcej, pecherzyki rosły bardzo nierówno przez to przedluzyli mi stymulację, czułam się cały czas wspaniale , może jeden dzień że przeryczalam ale to nicnie wiem ile pobrali mi komórek, może się czegoś dowiem dzisiaj od embriologa jak zadzwoni w końcu
![]()