Coffe18
Fanka BB :)
Piękne info oby tak dalejJuż po wizyciez malenstwem wszytko okej
serce wali jak dzwon
8 +1wiec odetchnęłam trochę z ulgą bo strasznie się bałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Piękne info oby tak dalejJuż po wizyciez malenstwem wszytko okej
serce wali jak dzwon
8 +1wiec odetchnęłam trochę z ulgą bo strasznie się bałam

SuperJesteśmy już z naszą śnieżynką po, bardzo mnie boli brzuch, wzięłam już 2 nospy , w sobotę dowiem się czy się udało, ja czuję że tak, pozdrawiam ♡♡♡
Edit.
@Marta3130 @Deess. Gratulacje kochane , widzę że same dobre wieści, oby było pieknie ! ♡
 zobaczysz ze na długo będziesz pamiętać ta datę
 zobaczysz ze na długo będziesz pamiętać ta datę 

❤
❤ja miałam 2x ciąże pozamaciczna z tego jeden jajowod usunięty a drugi niby uratowany ale byle jaki . a wy badacie ?Supeeeerojjjj wrzesień pazdziernik coś czuje ze będzie dużo transferów
No my tez mamy wszystkie badania ok .
Nie znam dokladnie twojego problemu z jajowodami ale pewnie podobnie jak u mnie - ja mam zupełnie niedrożne stad in vitro .
Trzymam mocno kciuki i dawaj znać jak będziesz wiedziala co dalej
 zobaczymy co powie
zobaczymy co powie 
A jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłęja miałam 2x ciąże pozamaciczna z tego jeden jajowod usunięty a drugi niby uratowany ale byle jaki . a wy badacie ?
w środę jadę na wizytę po punkcji zobaczyć czy hormony i estradiol spada , nie wiem czy w tym cyklu będę mieć transfer jak już to podejrzewam wrzesieńzobaczymy co powie

one już na Ciebie czekają trzymam kciuki
 one już na Ciebie czekają trzymam kciuki 
czuje się dobrzeA jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłęone już na Ciebie czekają trzymam kciuki

już w sumie tydzień po punkcji to sie zbliża @
 już w sumie tydzień po punkcji to sie zbliża @a ty jak po transferze ?A jak się czujesz ? To najważniejsze! ♡ organizm potrzebuje czasem dojść do siebie i nic nie rób na siłęone już na Ciebie czekają trzymam kciuki

Brzuch mocno bolał, ale teraz się uspokoił, chce mi się spać, za dużo emocji jak na jeden dzień!a ty jak po transferze ?
o to napewnoBrzuch mocno bolał, ale teraz się uspokoił, chce mi się spać, za dużo emocji jak na jeden dzień!

Śpij i odpoczywaj jak najwięcejBrzuch mocno bolał, ale teraz się uspokoił, chce mi się spać, za dużo emocji jak na jeden dzień!