Ja 2 godziny przed transferem musiałam wziąsc 2 nospy max i buscopan też 2 tabletki potem 2 godziny po transferze i o 22. Kolejne dni 3 razy dziennie te same tabletki ale już po jednej tabletce. PowodzeniaDziewczyny, jako że dużo z Was już transfer ma za sobą mam pytanie, jutro zabieramy naszą śnieżynkę do domu, a od dwóch dni brzuch mnie boli jak na okres, czy polecacie wziac nospe przed transferem i czy to normalne ze boli jak na okres ? Jutro będzie 18dc , cykle mam 27 28 dniowe, ten teraz cykl trwał wyjątkowo 33 dni, ale to 2 gi po punkcji , więc pewnie organizm dochodził do siebie jeszcze

a tak serio to zżerał mnie stres, straszyły krwawienia, mordowały wymioty i różne inne problemy ciążowe, których było sporo, więc jakoś już nie wchodziłam. Teraz nadrabiam
 a tak serio to zżerał mnie stres, straszyły krwawienia, mordowały wymioty i różne inne problemy ciążowe, których było sporo, więc jakoś już nie wchodziłam. Teraz nadrabiam  
		 ja wchodziłam bo bez forum i bez nurtujących mnie pytań i odpowiedzi chyba bym oh.. ała
ja wchodziłam bo bez forum i bez nurtujących mnie pytań i odpowiedzi chyba bym oh.. ała

ja też nie miałam żadnych objawów zrobiłam beta a tam pozytywna
ja też nie miałam żadnych objawów zrobiłam beta a tam pozytywna
 jeszcze się z mym mężem pokłóciłam o pierdole jak zwykle ale tym razem jestem twarda i już 2 dzień się nie odzywam do niego ... Chodź ten zawzięcie chce rozmawiać to ja pierwszy raz w życiu jestem twarda ...
 jeszcze się z mym mężem pokłóciłam o pierdole jak zwykle ale tym razem jestem twarda i już 2 dzień się nie odzywam do niego ... Chodź ten zawzięcie chce rozmawiać to ja pierwszy raz w życiu jestem twarda ...