Orchidea33
Fanka BB :)
Oboje z mezem: kariotypy, allo-mlr+test mikrocytotoksyczny, anty-TPO, anty-TGA można wiedzieć jakie dokładniej badania robiłaś z immu ?
Ja: ana2, test cytotoksycznosci kom. NK, KIR.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oboje z mezem: kariotypy, allo-mlr+test mikrocytotoksyczny, anty-TPO, anty-TGA można wiedzieć jakie dokładniej badania robiłaś z immu ?
Ja na Twoim miejscu brałabym estrofem jak koleżanki piszą , bo estrofem dla lekarza ginekologa jest zakazany w ciąży, bo nawet czytałam na ulotce, ale dla ginekologa specjalizującego się w niepłodności wręcz przeciwnie , bierz estrofem ! ♡Ciężko ciężko w szpitalu nic nie wiedzą każdy inne zdanie ma. 1mowi nie brać Estrofen 2mowi brać swoje. Dzwoniłam do kliniki czekam na konsultacje z lekarzem bo sama nie wiem co już brać ;(
Ok 400zlA jaki jest koszt ?
Bardzo dobre masz te białka, w środku widełek. Nie masz problemów z krzepliwoscia, czyli heparyna raczej nie będzie Ci potrzebna. Nawet jeśli wyjdą Ci jakieś mutacje to widać, że "nie uaktywniły się"Dziewczyny dostalam narazie wyniki dwóch białek, białko C 99% , białko S 117% mieszczę się w normach , ale nie ogarniam nic o co chodzi , może któraś pomoże? Na polimorfizmy v leiden itp dalej czekam
Wspaniale słyszeć, wczoraj zrobilam dodatkowo zespol antyfosfolipidowy w diagnostyce za 250Bardzo dobre masz te białka, w środku widełek. Nie masz problemów z krzepliwoscia, czyli heparyna raczej nie będzie Ci potrzebna. Nawet jeśli wyjdą Ci jakieś mutacje to widać, że "nie uaktywniły się"
Wzięłam już dziś. Lekarz z kliniki powiedział brać leki jak przypisane a więcej nie pomoże bez badania. Powiedział że już powinno być tętno! I że może ciąża źle się rozwija ale nie powie bez usgJa na Twoim miejscu brałabym estrofem jak koleżanki piszą , bo estrofem dla lekarza ginekologa jest zakazany w ciąży, bo nawet czytałam na ulotce, ale dla ginekologa specjalizującego się w niepłodności wręcz przeciwnie , bierz estrofem ! ♡
Och współczujęWzięłam już dziś. Lekarz z kliniki powiedział brać leki jak przypisane a więcej nie pomoże bez badania. Powiedział że już powinno być tętno! I że może ciąża źle się rozwija ale nie powie bez usg
A wiesz kiedy Cie wypuszczą żebyś mogła pójść do swojego lekarza?Wzięłam już dziś. Lekarz z kliniki powiedział brać leki jak przypisane a więcej nie pomoże bez badania. Powiedział że już powinno być tętno! I że może ciąża źle się rozwija ale nie powie bez usg