Coffe18
Fanka BB :)
No właśnie o tą „zasadę “ mi chodziło5 dniowy, i tu złamana zasada ze jeśli 5dniowy to trzeba czekac 5 dni, u mnie w 14dc start progesteronu od rana, a transfer 17dc po południu. A ten zarodek ma za chwile 2 lata
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie o tą „zasadę “ mi chodziło5 dniowy, i tu złamana zasada ze jeśli 5dniowy to trzeba czekac 5 dni, u mnie w 14dc start progesteronu od rana, a transfer 17dc po południu. A ten zarodek ma za chwile 2 lata
Wszystko z umiarem, nie więcej niż 2-3 plasterki ananasa dziennieBroń Cie Boże nie straszęczytałam dziewczyny na ovufriend i tam właśnie one mówiły o tym co napisałam powyżej, super ze Ci pomogło
![]()
Oczywiście nie przekonuje Cię do czegoś czego sama nie czujeszBroń Cie Boże nie straszęczytałam dziewczyny na ovufriend i tam właśnie one mówiły o tym co napisałam powyżej, super ze Ci pomogło
![]()
Wiem znam to. Ja niby wiem, że bóle podbrzusza okresowe są normalne w ciaży i miałam identyczne w zdrowej donoszonej a i tak sie stresuje jak sie pojawiająNie no wiem, ale oczywiscie juz mysli glupie ;P
O wlasnie to toWiem znam to. Ja niby wiem, że bóle podbrzusza okresowe są normalne w ciaży i miałam identyczne w zdrowej donoszonej a i tak sie stresuje jak sie pojawiają![]()
Ale sama będziesz robić ten sok ananasowy czy będziesz kupować gotowy ??Cześć, punkcja wypada nam w podobnym momencie ;-) Szczerze mówiąc staram się nie przekombinować z suplami... Podstawowe witaminy i po transferze planuję sok anansowy ;-)
Nie za bardzo chce mi się obierać...Ale sama będziesz robić ten sok ananasowy czy będziesz kupować gotowy ??
Tak dobrze. Nie mam 3 najważniejszych ds i powinnam brac niby accofil. Jednakze synka mam bez accofilu a nawet heparyny mimo mutacji pai w homozygocie wiec nie biore accofilu. I tak nie miałabym jak go zdobyc. Wierze ze bedzie dobrze. Synek jest dowodem na to, że sie da@Lebkuchen_mum czy ja dobrze Cię kojarzę, badałaś może kiry implantacyjne?
Wlasnie dlatego nie za bardzo chcę wchodzić w Immunologie, bo jesteś kolejnym dowodem na to, że bez ważnych kirów można zajść i donosić ciążę ♡ dziękuję i zdrówka życzę! ♡Tak dobrze. Nie mam 3 najważniejszych ds i powinnam brac niby accofil. Jednakze synka mam bez accofilu a nawet heparyny mimo mitacji pai w homozygocie wiec nie biore accofilu. I tak nie miałabym jak go zdobyc. Wierze ze bedzie dobrze. Synek jest dowodem na to, że sie da![]()