• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/
Ja na Twoim miejscu bym pojechała. Tym bardziej, że jest weekend i nie pójdziesz do swojego lekarza.
Twój wybór. Musisz myśleć o dziecku. Skoro jest krwawienie to coś się dzieje a opieka medyczna to jednak opieka.

Mój lekarz mówił że ostatnim razem nie potrzebnie pojechałam do szpitala więc teraz się wstrzymałam. Co tydzień bym się kładła do szpitala ;/
Rozumiem … twoja decyzja 👌🏼

Ja akurat z tych które wolą jechać o raz za dużo niż raz za późno . W 1 trymestrze byłam 2 razy w szpitalu właśnie z powodu plamień w odstępie kilkunastu dni .
Nic nadzwyczajnego niby nie robili ale sam fakt ze byłam z dzidziem pod stałą opieką wyciszał nerwy i uspokajał…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry