Mam rodzinę patologicznąTo dopiero patologia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam rodzinę patologicznąTo dopiero patologia![]()
Na żywioł poszliNie nie z żadnego namiotu, z małżeńskiego łożaDorośli, rozsądni rodzice tylko o zabezpieczeniu chyba zapomnieli
![]()
Rozumiemy sięNie wytrzymałabym chyba aż dwóch tygodni
Spokojnie myśle ze test sikany możesz zrobić na 8/9 dzień. Betę mi zlecili na 9 i 11 dzień![]()
Możesz zacząć robić testy z porannego moczu już od 8dpt ale z nastawieniem, że taki test to nie wyrocznia i bardzo często oszukują. Jeśli jednak jesteś delikatnej natury i bardzo wszystko przeżywasz to testy nie są dobrym rozwiązaniem bo możesz przysporzyć sobie dodatkowego stresu. Także wszystko zależy od twojego nastawienia i charakteruTylko że mnie każą czekać dwa tygodnie... Mam skierowanie na badanie dopiero 28/09![]()
I to świadomieno to u Was już od pokoleń patola Ty dalej to szerzysz![]()
To pewnie będzie zależało od danej chwili! Bywam zmiennaMożesz zacząć robić testy z porannego moczu już od 8dpt ale z nastawieniem, że taki test to nie wyrocznia i bardzo często oszukują. Jeśli jednak jesteś delikatnej natury i bardzo wszystko przeżywasz to testy nie są dobrym rozwiązaniem bo możesz przysporzyć sobie dodatkowego stresu. Także wszystko zależy od twojego nastawienia i charakteru
Jeden. Dwa są zamrożone i jeszcze dwa są do jutra w hodowli...@Madame JS a ile podano Ci zarodków? 1 czy 2 ? ♡ i ile zarodków zamrozili wiesz ?
Piękny wynik !Jeden. Dwa są zamrożone i jeszcze dwa są do jutra w hodowli...
Aaaa to nie załapałam. Dużo tu dziewczyn i mi się mylą historię ;p to superNie mialam, taka naturalna niespodzianka po raz pierwszy od kilku lat ;P