A jaki masz progesteron ?Dziewczyny jestem po badaniu widać bicie płodu termin 13 maj. Trochę się martwię strasznie spadł mi progesteron i estradiol lekarz mówi że nie ma się czym przejmować
![]()
reklama
Super wiadomośćDziewczyny jestem po badaniu widać bicie płodu termin 13 maj. Trochę się martwię strasznie spadł mi progesteron i estradiol lekarz mówi że nie ma się czym przejmować
![]()

Ok 17 pewnie wynikiKoło której wyniki ?
Ja już mentalnie ściskam ;*

Paulina2101
Początkująca w BB
5tydzienSuper wiadomośćktóry to dzień po transferze?
Ok 17 pewnie wyniki![]()
Mam luźniejszy dzień w pracy bo jestem po uroplopie i wycieczce zagranicznej więc poczekam z Tobą na wyniki i będę tu częściej zaglądać
Ja po dłuższej przerwie od strań i wizyt w klinice ruszyłam z kopyta. Byłam dziś na biopsji endometrium. Jutro jadę na kolejnych kilka badań
Czekam na wszystkie wyniki do miesiąca i idę na konsultacje do immunologa i mojej Pani Doktor w klinice
Paulina2101
Początkująca w BB
A jaki masz progesteron ?
Załączniki
Paulina2101
Początkująca w BB
17.33A jaki masz progesteron ?
Bella.n
Fanka BB :)
Teraz myślę że się nie uda. Mam dosyć.U mnie odwrotnie przy drugim transferze. Byłam przekonana, że się nie udało. Zarówno przed transferem jak i po.
Po pierwszym myślałam, że się uda. To było dla mnie takie oczywiste... Ale niestety...
reklama
Nie możesz poprosić lekarza o jakieś leki? U nas w klinice to mieli świta na temat proga. Będąc w ciąży badałam go do 12 tygodnia raz w tygodniu i zawsze był koło 40. Tylko miałam prolutex(albo raz dziennie albo dwa, jak spadł mi próg to od razu dwa)luteinę 1*3 i cyclogest 3*3.17.33
Podziel się: